Ιταλία

Ζορζ Γουεά: «Στην Μίλαν χρειάζεται ριζική αλλαγή»

Ο Ζορζ Γουεά ανήμερα των γενεθλίων του αναφέρθηκε με δηλώσεις του στην Μίλαν, τονίζοντας την ανάγκη να υπάρξουν ριζικές αλλαγές.

Ο Ζορζ Γουεά συμπλήρωσε σήμερα 50 χρόνια ζωής και μιλώντας στη Gazzetta dello Sport, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στη Μίλαν, με τη φανέλα της οποίας έζησε σημαντικές στιγμές.

«Βρέθηκα στο Μιλάνο για να παρακολουθήσω αγώνα της Μίλαν και είδα ανθρώπους λυπημένος στο Σαν Σίρο. Χρειάζεται μια ριζική αλλαγή» τα πρώτα λόγια του άλλοτε «ροσονέρο» και συνέχισε: «Όσα παιχνίδια έχω δει δεν έμεινα ικανοποιημένος. Ωστόσο, η Μίλαν είναι η Μίλαν, ελπίζω ότι όλα θα λειτουργήσουν καλά».

Όσο για την αγορά των μετοχών του συλλόγου από Κινέζους επενδυτές υποστήριξε: «Αν μπορούν να κάνουν μια μεγάλη ομάδα, γιατί όχι; Και με την Παρί Σεν Ζερμέν η κατάσταση ήταν η ίδια και όμως δούλεψε. Για να αγοράσεις μεγάλα κλαμπ και να αναπτυχθούν χρειάζονται χρήματα».

Όσον αφορά τον ίδιο δήλωσε: «Εξακολουθώ να έχω σωματική δύναμη. Κάθε μέρα στις 8 το πρωί πηγαίνω στο γυμναστήριο και κάνω προπόνηση» τα λόγια του Γουεά, του πρώτου μη Ευρωπαίου που κέρδισε την Χρυσή Μπάλα που έκλεισε λέγοντας: «Τώρα νιώθω καλά και θέλω να εργαστώ για τη χώρα μου, για τους κατοίκους της Λιβερίας».



Επιμέλεια: Δημήτρης Λιαργκόβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x