Αγγλία

Ζορζίνιο:«Απέδειξα πως δεν βρίσκομαι στην Τσέλσι λόγω Σάρι, αλλά χάρη στην ποιότητά μου»

Ενθουσιασμένος για την αναγνώριση του κόσμου δήλωσε ο Ζορζίνιο και δήλωσε πως απέδειξε ότι δεν βρίσκεται στην Τσέλσι λόγω Μαουρίτσιο Σάρι.

Σε δηλώσεις του στη «Sun», ο Ζορζίνιο τόνισε πως νιώθει τρομερά για την αλλαγή συναισθημάτων των οπαδών της Τσέλσι προς το πρόσωπό του. Ενώ ανέφερε πως απέδειξε ότι δεν βρίσκεται στη λονδρέζικη ομάδα, λόγω του Μαουρίτσιο Σάρι, αλλά χάρη στην ποιότητά του.

«Είναι εκπληκτικό που φωνάζουν το όνομά ως σύνθημα, γιατί την περασμένη σεζόν ήταν αδύνατο. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχουν αλλάξει γνώμη για μένα. Έχω δουλέψει πολύ. Ποτέ δεν είπα τίποτα, δουλεύω και εργάζομαι και εργάζομαι και νομίζω ότι τα αποτελέσματα έρχονται και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Είναι μια ευκαιρία για μένα να δείξω ότι είμαι εδώ όχι μόνο λόγω του προπονητή. Είμαι ευγνώμων για το τι κάναμε μαζί, γιατί ήταν εκπληκτικό. Εργαστήκαμε τέσσερα χρόνια μαζί και είμαι πολύ ευγνώμων για ό,τι έμαθα από αυτόν. Αλλά είμαι εδώ και για την ποιότητά μου. Όμως οι οπαδοί δεν μπορούσαν να το δουν την περασμένη σεζόν», δήλωσε ο Ιταλός μέσος.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο νέο στυλ που έχει εφαρμόσει ο Φρανκ Λάμπαρντ, καθώς θέλει η ομάδα του να παίζει πιο γρήγορα και με περισσότερες μακρινές μπαλιές, σε αντίθεση με τον Σάρι. Επιπλέον, δήλωσε πως ο ρόλος του είναι σημαντικός, γιατί δίνει ισορροπία στο παιχνίδι της Τσέλσι και, χάρη στις δηλώσεις του Άγγλου τεχνικού, το αναγνωρίζουν και οι οπαδοί.

«Αυτή τη σεζόν, παίζουμε με περισσότερες μακρινές πάσες άρα και με λιγότερες κοντινές πάσες. Έχουμε αλλάξει λίγο, αλλά η νοοτροπία είναι η ίδια, να πιέσουμε την άλλη ομάδα και να προσπαθήσουμε να έχουμε τον έλεγχο του αγώνα. Πρέπει να είμαι εκεί για να ελέγξω όλη την ομάδα. Εάν αφήσω τη θέση μου είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για όλους, επειδή θα υπάρχει πολύς χώρος στη μεσαία γραμμή. Αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο για μένα γιατί προσπαθούσα πάντα να παίζω έτσι, αλλά κανείς δεν μιλούσε γι 'αυτό. Προσπαθούσα να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου. Είναι κάτι που δεν βλέπουν όλοι, αλλά όταν κάποιος όπως ο Φρανκ Λάμπαρντ μιλάει γι 'αυτό, ίσως οι προσπαθούν να το κατανοήσουν», κατέληξε ο πρώην παίκτης της Νάπολι.

Eπιμέλεια: Παναγιώτης Αντωνόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x