Champions League

Ζουνίνιο: «Η Λιόν έκανε σχεδόν το τέλειο παιχνίδι»

Στην παραδοχή ότι η Λιόν έκανε ένα αψεγάδιαστο ματς κόντρα στη Γιουβέντους προχώρησε ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Ζουνίνιο Περναμπουκάνο.

Το εγκώμιο των παικτών του Ρούντι Γκαρσία έπλεξε ο αθλητικός διευθυντής της Λιόν, Ζουνίνιο Περναμπουκάνο, τονίζοντας παράλληλα ότι κανείς δεν περίμενε η γαλλική ομάδα να επικρατήσει της Γιουβέντους στο πρώτο παιχνίδι για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Ήταν μια σχεδόν τέλεια βραδιά για τη Λιόν. Φυσικά κανείς δεν περίμενε να κερδίσουμε τους "μπιανκονέρι". Πραγματικά αισθανόμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη νίκη, όμως είμαστε πάνω απ’ όλα ικανοποιημένοι για το εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο που είχαμε. Φυσικό επόμενο ήταν να δεχθούμε πολύ μεγάλη πίεση στο δεύτερο μέρος, επειδή αντιμετωπίζαμε μια πολύ δυνατή ομάδα.

Παρ’ όλα αυτά, η "Μεγάλη Κυρία" δεν δημιούργησε πολλές καθαρές ευκαιρίες για γκολ, αν εξαιρέσουμε δύο φάσεις με τον Ιγκουαΐν και τον Ντιμπάλα. Ήταν μονάχα η πρώτη αναμέτρηση, ωστόσο φανερώνει ότι και εμείς είμαστε ένας σύλλογος με ποιότητα και ταλέντο, στο οποίο μπορούμε να βασιστούμε. Θέλουμε να προχωρήσουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ
».

Εν συνεχεία, ο 45χρονος δεν παρέλειψε να εκφράσει την απορία του για το γεγονός ότι «τα παιδιά» δεν μπορούν να διατηρήσουν το ίδιο επίπεδο συνέπειας συγκέντρωσης όσον αφορά στη Ligue 1.

«Από την άλλη πλευρά, η σημερινή μας εμφάνιση εγείρει το εξής ερώτημα: Γιατί δεν μπορούμε να διατηρήσουμε το ίδιο επίπεδο συγκέντρωσης στο γαλλικό πρωτάθλημα; Εάν είχαμε σημειώσει τρεις περισσότερες νίκες στο σπίτι μας, θα βρισκόμασταν σε πολύ διαφορετική θέση στην βαθμολογική κατάταξη», υπογράμμισε σε δηλώσεις του ο πάλαι ποτέ θρύλος μεσοεπιθετικός του συλλόγου στην ιστοσελίδα «RMC Sport».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Ιωάννου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x