Επικαιρότητα

ΠΟΕ-ΟΤΑ: Άμεση η ενεργοποίηση της Εισαγγελίας για τα σκουπίδια

«Εμείς δεν είμαστε υπέρ της ταλαιπωρίας του κόσμου, έχουμε βοηθήσει πολύ σε συγκεκριμένες περιοχές, αλλά έχουμε κινητοποίηση»

Αιχμές για τη στάση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών όσον αφορά την απεργία της ΠΟΕ-ΟΤΑ άφησε μέσω του ΣΚΑΪ ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Γιάννης Τσούνης. Ο κ. Τσούνης ανέφερε ότι σε ανάλογες περιπτώσεις η Δικαιοσύνη δεν παρενέβη τόσο άμεσα.

«Να πούμε ξεκάθαρα ότι το προηγούμενο χρονικό διάστημα υπήρχαν κινητοποιήσεις δύο και τρεις μήνες, καλοκαίρι και στην Τρίπολη και στον Πύργο, εμείς επτά ημέρες» σχολίασε.

«Εμείς δεν είμαστε υπέρ της ταλαιπωρίας του κόσμου, έχουμε βοηθήσει πολύ σε συγκεκριμένες περιοχές, αλλά έχουμε κινητοποίηση, κινητοποίηση χωρίς να υπάρχει κάποιο πρόβλημα δεν υπάρχει» τόνισε.

Χαρακτήρισε ως μια σημαντική κίνηση καλής θέλησης εκ μέρους της κυβέρνησης την πρωτοβουλία του πρωθυπουργού για συνάντηση, διευκρινίζοντας ωστόσο πως «δεν πάμε να πιούμε καφέ με τον πρωθυπουργό, πάμε να διαπραγματευτούμε. Όταν καλυφθούμε για τους εργαζόμενους θα τα βρούμε».

Σχολιάζοντας εξάλλου την τροπολογία που κατέθεσε στη Βουλή ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, ο κ. Τσούνης σημείωσε ότι με τη διάταξη υπάρχει βελτίωση στο ηλικιακό (από τα 45 έτη αυξήθηκε στα 50)», ωστόσο διευκρίνισε ότι οι συμβασιούχοι θέλουν περισσότερες εγγυήσεις και στη βάση της πρότασης της ΠΟΕ-ΟΤΑ η οποία όπως είπε δεν είναι αντισυνταγματική.


Πηγή: Skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x