Σε σοβαρή κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού η δικηγόρος Αναστασία Τσουκαλά ο τραυματισμός της οποίας με ναυτική φωτοβολίδα στα Εξάρχεια σόκαρε το πανελλήνιο.

Η κυρία Τσουκαλά είναι νομικός σύμβουλος της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδος και στο παρελθόν διετέλεσε αναπληρώτρια καθηγήτρια Εγκληματολογίας στο Πανεπιστήμιο Paris XI.

Από το Μάιο του 2016, με απόφαση του τότε αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη διορίστηκε αντιπρόεδρος του Κέντρου Μελετών Ασφάλειας του αρμόδιου υπουργείου.

Αντικείμενο του Κέντρου, μεταξύ άλλων, είναι να εκπονεί στρατηγικές μελέτες που αφορούν στην πολιτική ασφάλειας και να παρέχει υπηρεσίες συμβουλευτικού χαρακτήρα προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη.
Η Αναστασία Τσουκαλά στο παρελθόν έχει εκφραστεί αρνητικά για τους αστυνομικούς ενώ έχει λάβει μέρος σε συνεντεύξεις τύπου για τον Νίκο Ρωμανό.Πηγή: protothema.gr

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ