Γιώργος Ζαχαριάδης

Ποια Λαμία; ΠΑΟΚ είσαι και παίρνεις πρωτάθλημα

Ο Γ. Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.gr για τον ΠΑΟΚ της Λαμίας και τον τίτλο που πλησιάζει στη Θεσσαλονίκη γιατί δεν υπάρχει αντίπαλος να τον σταματήσει.

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ
zahariadis@hotmail.com


Να το ξαναπούμε;

Ποια Λαμία;

Πώς θα μπορούσε να σταματήσει τον ΠΑΟΚ αυτή η ομάδα και πώς να εξηγήσω όποια ανησυχία υπήρχε πριν τη σέντρα;

Δεν υπάρχει στον ελληνικό ποδοσφαιρικό ορίζοντα αντίπαλος που θα σταματήσει τον ΠΑΟΚ και θα τον γκρεμίσει από την κορυφή της κατάταξης. Δεν υπάρχει ομάδα που να προβληματίσει τον ΠΑΟΚ που περιμένεις να σε πνίξει, να σε κλείσει στο μισό γήπεδο και κάποια στιγμή, με στημένη μπάλα, μα οργανωμένη επίθεση θα είναι, θα σε εκτελέσει και θα δικαιολογήσει απολύτως την ανωτερότητα για την οποία αμφέβαλα στην αρχή της σεζόν, βλέποντας ότι υπάρχει ποιότητα, αλλά δεν αποτυπώνεται στην εικόνα του στον αγωνιστικό χώρο.

Ο ΠΑΟΚ της Λαμίας είχε αυτό που μου κουβαλά σε κάθε παιχνίδι του και είναι το αίσθημα του νικητή, του απόλυτου κυρίαρχου, διότι γνωρίζει ότι είναι καλύτερος και με διαφορά και δεν επιδέχεται καμίας αμφισβήτησης.

Ούτε οφσάιντ, ούτε πέναλτι, ούτε... Γραμμένο. Θα σας εξηγηθώ παρακάτω για το "Γραμμένο".

Με το μαγικό άγγιγμα του αδικημένου σε μεγάλο μέρος της περιόδου, του Μπίσεσβαρ, ο ΠΑΟΚ παίζει αρμονικά στην επιθετική του γραμμή, ακόμη και όταν ο Πρίγιοβιτς δεν είναι... συμμετοχικός, αλλά αργεί να μπει στο ρυθμό του αγώνα (τον ψάχναμε στο πρώτο μέρος).

Υποδειγματικές κούρσες και πολύ όμορφες στιγμές από τον Μακ και Πέλκας που... γνωρίζουμε με τον Μαουρίσιο να ξυπνά στο δεύτερο μέρος και να δημιουργεί μεγάλα προβλήματα στον αντίπαλο. Αυτό είχε η ουσία του ΠΑΟΚ.

Προσοχή χρειάζεται ο Μάτος, κάνει πολλά... περιττά και προκαλεί άνευ λόγου, όπως το γνωρίζουμε πολύ καλά. Τη γλιτώνει, αλλά θα έρθει μια στιγμή που θα απολέσει την ασυλία και θα του κακοφανεί. Θα την πληρώσει και η ομάδα του.

Για το Γραμμένο:

Συνηθίζω να παρακολουθώ τους αγώνες τηλεοπτικά και ταυτόχρονα ακούω τα ραδιόφωνα, όλα μαζί σχεδόν.

Ακούω την περιγραφή από ραδιόφωνα της Θεσσαλονίκης και ο περιγραφέας, που κάνει μεγάλες παύσεις, με αποτέλεσμα να ακούγονται διάφορα από δημοσιογράφους και... περαστικούς. Ένας, λοιπόν, φωνάζει ακριβώς πάνω σε μια από της παροιμιώδεις παύσεις του Θεσσαλονικιού απεσταλμένου: Ο Γραμμένος είναι εδώ;

Προφανώς συνόδευε κάποια από τις αποφάσεις του Ευαγγέλου στο 0-0.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:
close menu
x