Επικαιρότητα

Ποινική δίωξη σε βάρος του άνδρα που μαχαίρωσε αστυνομικό μετά από κλήση

Ο κατηγορούμενος έλαβε προθεσμία προκειμένου να ετοιμάσει την απολογία του.

Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία και απείθεια ασκήθηκε σε βάρος του κατηγορούμενου, ο οποίος επιτέθηκε σε αστυνομικούς που επιχείρησαν να του κόψουν κλήση.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία προκειμένου να ετοιμάσει την απολογία του.

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Τρίτης, στην πλατεία Εσπερίδων της Γλυφάδας. Ο δράστης που είχε παρκάρει παράνομα, δέχθηκε κλήση από αστυνομικούς της τροχαίας που πραγματοποιούσαν σχετικούς ελέγχους στο σημείο.

Αρχικά επιτέθηκε φραστικά στους αστυνομικούς και στη συνέχεια προσπάθησε να διαφύγει με τους ένστολους να επιχειρούν να τον εμποδίσουν. Τελικά ο άνδρας κατάφερε να μπει σε ένα κατάστημα οπτικών.

Στο σημείο έσπευσαν και άλλοι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ. Μάλιστα ένας συνάδελφός τους, αν και εκτός υπηρεσίας, μπήκε στο κατάστημα προσπαθώντας να παρέμβει, όπου και δέχθηκε την επίθεση με μαχαίρι από τον 37χρονο.

Ο αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά στην κοιλιακή χώρα, την ώρα που ο δράσης επιτέθηκε και στους υπόλοιπους αστυνομικούς και προκαλώντας φθορές στο κατάστημα.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x