Γιώργος Ζαχαριάδης

Ποιος, ποιος, ποιος; Ο Ολυμπιακός…

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.gr για την περίπτωση να βρει αντίπαλο ο ΠΑΟΚ, στην… επιστροφή του Ολυμπιακού και να γίνει το τίτλος… ντέρμπι. Λέμε, τώρα…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ
zahariadis@hotmail.com


Αυτό με το πέναλτι του Βιεϊρίνια, στον αγώνα της Λαμίας, δεν αποκλείεται να γίνει βίντεο, θα παίζει δέκα επαναλήψεις σας αυτές που ο συμπαθής Βαρούχας ανακηρύσσει πέναλτι της αγωνιστικής, χωρίς να ισχύουν παντού τα ίδια κριτήρια (όλοι το κατανοούμε…) θα μας κατατρέχει για πολύ καιρό.

Δίκιο έχουν όλοι τους να το φωνάζουν και να λένε ότι υπάρχει ένας… πρώην εξυγιαντής που έχει γίνει πιο… λύκος από τους λύκους και ότι είναι αποφασισμένος να απολαμβάνει επί μονίμου βάσεως και χωρίς κανέναν ενδοιασμό της ασυλίας των γκρίζων ανθρώπων. Γκρίζων σε εμφάνιση, σε διάθεση, σε απόδοση…

Λοιπόν, υπάρχει ένα δεδομένο, που δεν είναι δα και πολύ καινούργιο, αλλά, να… Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που δεν αντιδρά όταν την… ευνοούν, αλλά, απλά αποδέχεται όσα μέχρι προ μερικών μηνών, τα έβλεπε να συμβαίνουν υπέρ του μεγάλου Ολυμπιακού και έφτανε μέχρι τον Άρειο Πάγο.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να είναι η μεγάλη ομάδα με τα… όλα της.

Να το δικαιολογήσω κι αυτό. Να μιλήσουμε για απωθημένα και ας μην μας αρέσει καθόλου όλο το σκηνικό. Θα το βάλουμε στο πίσω μέρος του εγκεφάλου μας, θα το κουβαλάμε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και θα δούμε που θα καταλήξει. Θα είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για να βγάλουμε συμπεράσματα στο τέλος.

Θα ήμουν πολύ ευχαριστημένος, χωρίς αυτό να είναι το ζητούμενο, αν υπήρχε μια ελάχιστη ποιότητα και μια αυτοκριτική, που θα άνοιγε άλλωστε ένα πραγματικά άλλο κεφάλαιο στο πως αντιμετωπίζεται η διαιτησία, η λειτουργία του πρωταθλήματος, πως αντιδρά ο ισχυρός, όσο ισχυρός υπολογίζεται πλέον ο ΠΑΟΚ.

Φαντάζεστε να παίρνει πέναλτι μαϊμού ο ΠΑΟΚ και να βγάζει ανακοίνωση κατά της διαιτησίας με αυτή την αφορμή; Άλλο επίπεδο.

Αλλά, που να τα σκεφτούν αυτά οι ειδήμονες που φέρνουν Τσιστιακόφ και Μίχελς, να το παίζουν δήθεν ειδικοί και στο τέλος να μένουν… εξωτερικοί συνεργάτες;

Υπηρετούν το αφεντικό που πληρώνει όσα του ζητήσουν και αυτό είναι που αρκεί.

Ο ΠΑΟΚ πήρε ένα πρωτάθλημα (το φετινό φυσικά…) και το θέμα βρίσκεται στο κατά πόσο ο Ολυμπιακός θα επανέλθει για να τοποθετηθεί τελικά στη δεύτερη θέση και πως θα διασκεδάσει τις εντυπώσεις.

Πως δηλαδή, θα είναι ανταγωνιστικός και θα παίξει με τον ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος (το μυαλό σας και μια λίρα…) το πρωτάθλημα. Να πλησιάσει στη βαθμολογία και να πάρει μορφή μονομαχίας το πρωτάθλημα.

Υπάρχει τέτοια διάθεση από τον Ολυμπιακό. Το βλέπω στα μεταγραφολογικά του και όσα αναφέρονται για τον γκολτζή που θα φέρει και θα στρώσει την ομάδα. Θα είναι αποτελεσματικός. Σχεδόν οδοστρωτήρας.

Που να το χάσει ρε παιδιά ο ΠΑΟΚ; Με την καμία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x