Αφορμή για επίθεση στον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, βρήκε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, υιοθετώντας ωστόσο μία φερόμενη δήλωση του πρώτου, που... δεν έγινε ποτέ.

«ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΚΑΙ ΣΥ ΤΟ 1968,ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟ ΒΡΕΦΟΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ (μετα τον Κυριακο)!!!!!!!!!!!
"Εγώ επικουρικά ανέφερα το Κίνημα του Βασιλέως και την ολιγόμηνη φυλάκιση του πατέρα μου ως βασιλόφρονα μετά το κίνημα του Βασιλέως τον Δεκέμβριο του 1967. " έγραψε συγκεκριμένα στο Facebook ο κ. Πολάκης, συνοδεύοντας την ανάρτησή του με μία φωτογραφία του κ. Γεωργιάδη και τον τίτλο «Κρεσέντο Άδωνη: Αντίσταση στη χούντα έκανε μόνο ο βασιλιάς».


Η δήλωση αυτή ωστόσο δεν έγινε ποτέ, παρά τα σχετικά δημοσιεύματα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα ellinikahoaxes.gr. Στην ομιλία του κ. Γεωργιάδη, η μόνη αναφορά στον βασιλιά, γίνεται σε μια αποστροφή του λόγου του, όπου αναφέρει «Και τι θυμάσαι τώρα ρε Άδωνι, την Παπαδάκου και τον Ψαρρό και τον Μουστακλή και το κίνημα του βασιλέως το Δεκέμβρη του 67;».

Δείτε και τη σχετική ανάρτηση του ίδιου του κ. Γεωργιάδη στο Facebook:

http://www.protothema.gr/files/1/2017/10/23/adwnis%201.jpg

Πηγή: protothema.gr

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ