Επικαιρότητα

Πολύ περισσότερους Αμερικανούς τουρίστες περιμένουμε το 2015

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα κρατήσεις και τα στοιχεία που συγκεντρώνει το γραφείο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού στη Νέα Υόρκη, διαφαίνεται σημαντική αύξηση κρατήσεων τουριστικών πακέτων.

Αποδίδεται κυρίως στην υποχώρηση του ευρώ έναντι του δολαρίου.
Το ενδιαφέρον των Αμερικανών για να επισκεφθούν την Ελλάδα διαπιστώθηκε και κατά την ετήσια ταξιδιωτική έκθεση «The New York Times Travel Show» που πραγματοποίησε η εφημερίδα «New York Times», στο συνεδριακό κέντρο «Jacob K. Javits Convention Center» του Μανχάταν, 23-25 Ιανουαρίου.
«Η έκθεση ήταν από τις πιο σημαντικές,», δήλωσε ο γενικός πρόξενος της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη, Γιώργος Ηλιόπουλος, προσθέτοντας ότι «γι’ αυτό, ο ΕΟΤ φροντίζει ώστε η Ελλάδα να είναι παρούσα και, για μια ακόμη φορά, αποδεικνύεται ότι είμαστε ένας ελκυστικός προορισμός για όλους.». Ο Γιώργος Ηλιόπουλος επεσήμανε ακόμη: «Από την Αμερική είχαμε μεγάλη αύξηση αφίξεων στην Ελλάδα κατά την περσινή χρονιά. Και το γεγονός ότι το δολάριο ενισχύεται σε σχέση με το ευρώ, η Ελλάδα γίνεται ακόμα πιο ελκυστική. Ο μέσος Αμερικανός τουρίστας ξοδεύει περισσότερα χρήματα στις διακοπές του απ‘ότι ξοδεύει ο μέσος Ευρωπαίος τουρίστας και η αμερικανική αγορά είναι πραγματικά μια πολύ καλή αγορά για το τουριστικό προϊόν που έχουμε...

Διαβάστε περισσότερα στο www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x