Γενικά

Πολύτιμη εμπειρία για τέσσερα παιδιά της Περιφέρειας στο βουλγαρικό Οπεν πινγκ πονγκ μικρών ηλικιών

Τέσσερα παιδιά από δύο σωματεία της περιφέρειας πήραν μέρος αρχές Αυγούστου στο καθιερωμένο διεθνές τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης μικρών ηλικιών στη Βάρνα.

Ο Κίμωνας Μήτκας του Φάρου Αλεξανδρούπολης και οι Χρήστος Κοντοδήμας, Φίλιππος–Κωνσταντίνος Μανούσης και Γεώργιος Κοσμάς του Α.Σ.Φ.Ε.Α. Ιωαννίνων είχαν ενθαρρυντικές εμφανίσεις και αποτελέσματα, παίρνοντας μέρος στους αγώνες, που διοργανώνονται εδώ και 21 χρόνια στη γειτονική χώρα από τα σωματεία της περιοχής.

Φέτος, διεξήχθησαν από τη 1 έως τις 4 Αυγούστου. Ο 14χρονος Μήτκας, που είναι στο νούμερο 6 του ελληνικού ranking list παίδων, αγωνίστηκε στις κατηγορίες Under 15 και Under 18. Καλύτερη θέση του η ένατη με τους παίδες.

Από τους Γιαννιώτες, το υψηλότερο πλασάρισμα είχε ο Γιώργος Κοσμάς στην κατηγορία των παμπαίδων. Το Νο 17 στον ελληνικό πίνακα αξιολόγησης κατέκτησε την τρίτη θέση. Επίσης, στην κατηγορία U12 ο Μανούσης πήρε την έβδομη θέση, ενώ στην U15 ο Κοντοδήμας ολοκλήρωσε με νίκες σε ματς κατάταξης, που είχαν τον χαρακτήρα αγώνων «παρηγοριάς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x