Betmasters

Πόρτο - Μπενφίκα: Ισοβαθμία ή μέχρι το -6!

Από ισόβαθμες ή μέχρι και 6 βαθμούς διαφορά μπορεί να έχουν οι ομάδες μετά το σημερινό ντέρμπι

Το απόλυτο ντέρμπι στην Πορτογαλία διεξάγεται απόψε στο «Ντραγκάο», όπου η πρωτοπόρος Πόρτο υποδέχεται την Μπενφίκα που έχει πλησιάσει στο -3. Τι σημαίνει αυτό; Χαμός θα γίνει για τη νίκη.

Ανάλυση

Από τη δεύτερη φορά που είχε απώλεια βαθμών φέτος προέρχεται η Πόρτο, η οποία δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Άβες εκτός έδρας και έφερε ισοπαλία 1-1. Αυτό το αποτέλεσμα ήρθε, πάντως, στο χειρότερο σημείο για τους «δράκους», αφού σήμερα υποδέχονται στο μεγάλο ντέρμπι μίσους τη Μπενφίκα και η μεταξύ τους διαφορά μειώθηκε στους τρεις βαθμούς. Η ομάδα του Κονσεϊσάο δεν έχει τη διάθεση για άλλες απώλειες, ενώ και η παράδοση στην έδρα της στα ντέρμπι είναι με το μέρος της, καθώς στα τελευταία 27 ματς μετράει σερί 19-4-4. Πέρα από αυτό, όμως, μέσα στην εβδομάδα, έρχεται και το καθοριστικό ματς με την Μονακό, όπου με νίκη ή καλύτερο αποτέλεσμα από τη Λειψία, η Πόρτο θα βρεθεί στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Στα αγωνιστικά, μοναδική σοβαρή απώλεια αποτελεί ο μεσοεπιθετικός Κορόνα που είναι τιμωρημένος. Δεν αλλάζει με τίποτα το 4-4-2 ο Κονσεϊσάο, με τους Μαρεγκά και Αμπουμπακάρ να συνθέτουν το επιθετικό δίδυμο της ομάδας του.

Η Μπενφίκα, από την άλλη, ύστερα και από το 0/5 στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, είχε χρέος στον εαυτό και τους οπαδούς της να κάνει μια πειστική εμφάνιση ενόψει του σημερινού μεγάλου ντέρμπι. Αυτή που βρέθηκε στο δρόμο της ήταν η Σετούμπαλ, την οποία… σακάτεψε με 6-0 εντός έδρας την περασμένη αγωνιστική. Στο πρώτο ημίχρονο, οι «αετοί» προηγήθηκαν με 2-0 στο ημίχρονο και παράλληλα οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα. Ε, αυτό ήταν! Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι έκαναν ό,τι ήθελαν, πετυχαίνοντας άλλα τέσσερα γκολ. Μετά το στραβοπάτημα της Πόρτο, κιόλας, η ομάδα του Ρουί Βιτόρια έχει την ευκαιρία απόψε με μία νίκη να ισοαβμίσει μαζί της στην κορυφή. Χάνουν το ντέρμπι ο χαφ Αουγκόστο και ο μπακ Ντίας, οι οποίοι είναι τραυματίες και αυτά είναι τα μοναδικά προβλήματα των φιλοξενούμενων. Ο κόουτς προσανατολίζεται σε σύστημα 4-3-3, το οποίο στην άμυνα θα γίνεται περίπου 4-5-1. Σάλβιο, Σέρβι και Ζόνας θα αποτελέσουν την επιθετική γραμμή της Μπενφίκα.

Δες εδώ την ανάλυση και την πρόταση του Prophet στο betmasters.gr για το μεγάλο ντέρμπι της Primeira Liga

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x