Betmasters

Πόρτο – Λίβερπουλ: Χωρίς σκοπιμότητες στο Ντραγκάο

Ομάδες που δεν έχουν μάθει να παίζουν άμυνα συγκρούονται απόψε στο Ντραγκάο. Πανίσχυρη εντός έδρας η Πόρτο, αγριεμένη η Λίβερπουλ.

Πρώτη αναμέτρηση για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στην Πόρτο και τη Λίβερπουλ. Θα ακολουθήσει ρεβάνς στο Άνφιλντ.

Ανάλυση

Παίζοντας καταπληκτική μπάλα η Πόρτο προκρίθηκε με το σπαθί της από τη φάση των ομίλων και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας. Την Κυριακή έκανε πλάκα στην έδρα της Τσάβες με 4-0. Συμπλήρωσε 21 αγώνες δίχως ήττα στο πρωτάθλημα και η ψυχολογία βρίσκεται στο ζενίθ. Τα 4 από τα 5 τελευταία παιχνίδια της ήταν no goal. Στη φάση των ομίλων της φετινής διοργάνωσης έφερε πέντε over στα έξι παιχνίδια που έδωσε. Απόψε καλείται να βρει λύσεις στις σοβαρές απουσίες των Ντανίλο και Φελίπε. Παράλληλα ο Αμπουμπακάρ πονάει ακόμα και δεν θα ρισκάρει. Δεν αλλάζει το 4-4-2 με τους Σοάρες και Μαριγκά να αποτελούν το βασικό επιθετικό δίδυμο. . .

Διάβασε τη συνέχεια του άρθρου και δες όλα τα προγνωστικά για τη σημαντική αναμέτρηση Πόρτο - Λίβερπουλ στο betmasters.gr.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x