Γιώργος Ζαχαριάδης

Πότε θα γίνει η απονομή του πρωταθλήματος στον ΠΑΟΚ;

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.gr για την εκτόξευση του ΠΑΟΚ, που θα πάρει το πρωτάθλημα στον αγώνα της Τούμπας με την ΑΕΚ.

Πιο ομάδα από τον ΠΑΟΚ, δύσκολα. Μπαίνει από το πρώτο δευτερόλεπτο και παίζει στο μισό του αντιπάλου, πνίγει την άμυνα και ιδρώνει τον τερματοφύλακα, του στέλνει δύο… μηνύματα για «breakfast» και η σεμνή τελετή λαμβάνει happy end από το πρώτο μέρος.

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ
zahariadis@hotmail.com


Το να σκοντάψει ο ΠΑΟΚ με αντίπαλο τη Λάρισα, ήταν ένα σενάριο που θα μπορούσαμε να διαπραγματευτούμε αν γυρνούσαμε στον πρώτο γύρο κι αν βέβαια δεν είχε αυτοκτονήσει στο τέλος, όταν δέχθηκε γκολ ισοφάρισης από το πουθενά. Ήταν ένας άλλος ΠΑΟΚ εκείνος.

Ο ΠΑΟΚ που βρήκε βηματισμό δεν μπορεί να κάνει ούτε καν στάση πριν τελειώσει το πρωτάθλημα και επιβεβαιώσει οριστικά ότι είναι πρωταθλητής και με τη βούλα.

Να σας πω: Ετσι όπως πηγαίνει το πρωτάθλημα, με τον ΠΑΟΚ να αποκτά απόσταση από τον Ολυμπιακό (ένεκα και της τιμωρίας, που δεν βλέπω να είναι τόσο καταδικαστική όσο η απόδοση του Ολυμπιακού), αν νικήσει την ΑΕΚ, στην Τούμπα, να γίνει και η απονομή. Να μου πεις ότι θα κινδυνέψει στην Τρίπολη, μπορεί να σκεφτώ λίγο παραπάνω και να κάνω υπομονή μέχρι να φτάσει το τέλος της σεζόν.

Να μου πεις ότι ο ΠΑΟΚ είναι αυτοκαταστροφικός και πρέπει να περιμένουμε γιατί μπορεί κάτι να στραβώσει, να το δεχθώ. Δεν νομίζω, όμως, και το έχω σημειώσει πολλές φορές τελευταία, ότι υπάρχει αντίπαλος να τον σταματήσει. Έστω να του πάρει την ισοπαλία. Ούτε επικοινωνιακά δεν ισοφαρίζουν τον ΠΑΟΚ.

Ούτε και εμένα μου αρέσουν τα οφ-σάιντ και αυτές οι αηδίες που… προσφέρονται από διαιτητάκους της συμφοράς στον ισχυρό πλέον ΠΑΟΚ ή τέλος πάντων στον ισχυρότερο από παλιότερα.

Σε καμία περίπτωση δεν συμφωνώ με αντίποινα στην 15ετία ή 20ετία της κυριαρχίας του Πειραιά ή κάτι τέτοιο. Είναι ντροπή και εγώ αν ήμουν ΠΑΟΚ πρώτος θα γκάριζα ειδικά για να καταφανέστατα οφ-σάιντ του Πέλκα. Σημειωτέων, δεν είναι κακό, κι ο Πέλκας να το έπαιρνε αλλιώς. Είναι πολύ ευχάριστο που εξελίσσεται και εντυπωσιάζει και είναι από τους σοβαρότερους λόγους που ανέβηκε ο ΠΑΟΚ, αλλά, αν τοποθετηθεί για μια φάση και δεν κρύβεται όπως διαπιστώνω, δεν είναι κακό. Είναι ειλικρινές και τίμιο (όχι ηλίθιοι, δεν είπα ότι είναι ψεύτης και άτιμος…).

Θα το εκτιμούσαμε όλοι μας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x