Stoiximan Super League

Πόζογλου: «Στον ΠΑΟΚ έχουμε πολλούς στόχους»

Για την ήττα του ΠΑΟΚ στο Κύπελλο, για τους στόχους της ομάδας μέσα στην χρονιά, αλλά και την προσεχή αναμέτρηση με τον ΟΦΗ του Γκατούζο μίλησε ο Στέλιος Πόζογλου.

Η ήττα του ΠΑΟΚ στο Κύπελλο μπορεί να κάνει καλό στην ομάδα, ώστε να παρουσιαστεί πιο συγκεντρωμένη στα επόμενα παιχνίδια, σύμφωνα με τον Στέλιο Πόζογλου.

Ο 18χρονος εξτρέμ του «Δικέφαλου του Βορρά» μίλησε για τους στόχους της ομάδας του την φετινή σεζόν, καθώς και για τον προσεχή αγώνα με τον ΟΦΗ, ο οποίος είναι ιδιαίτερα σημαντικός!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Nova:

Για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς: «Την Πέμπτη δεν κάναμε καλό ματς, γιατί πιστεύω ότι φταίει πως παίξαμε έντεκα διαφορετικοί παίκτες, που δεν έχουν παίξει ποτέ μαζί. Αλλά πιστεύω εντάξει .. προσπαθήσαμε όλοι, δε μας βγήκαν τα πράγματα, δεν πειράζει».

Για το αν μπορεί να κρατηθεί κάτι ως ποδοσφαιρικό δίδαγμα για τον ΠΑΟΚ και τη συνέχεια που τον περιμένει από αυτόν τον αγώνα: «Πιστεύω πως η ήττα που κάναμε ήταν καλή για μας, γιατί τώρα θα είμαστε ακόμη πιο συγκεντρωμένοι στα επόμενα παιχνίδια και του Κυπέλλου και στα υπόλοιπα ματς που είναι του Europa League και του πρωταθλήματος και θα πάμε να τα κερδίσουμε».

Για το αν αλλάζει η προσέγγιση που είχαν στο Κύπελλο, ο οποίος θεσμός κάθε χρόνο βρίσκεται ανάμεσα στους στόχους του συλλόγου: «Σίγουρα, παίζουμε στον ΠΑΟΚ, είμαστε μεγάλη ομάδα κι έχουμε πολλούς στόχους, όχι μόνον το Κύπελλο, έχουμε κι άλλους στόχους».

Για τον αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στον ΟΦΗ και αν έχει παρακολουθήσει την κρητική ομάδα φέτος: «Εντάξει, τον έχω δει στους αγώνες πρωταθλήματος. Είναι μια καλή ομάδα, είναι βασικά ομάδα κι εμείς πιστεύω ότι θα παίξουμε πολύ καλά, γιατί όπως σας είπα, πρέπει μετά από μια ήττα πάντα οι μεγάλες ομάδες να κερδίζουν κι αυτό θα κάνουμε».

Για τον Τζενάρο Γκατούζο: «Ο Γκατούζο ήταν ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής κι έπαιζε σε μια πολύ μεγάλη ομάδα. Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα τώρα είναι αντίπαλος προπονητής λσο θα χαρώ πολύ που θα τον δω από κοντά».

Για το τι περιμένει από την ομάδα του αύριο, προκειμένου να πάρει αυτό που επιθυμεί: «Πρέπει να μπούμε μέσα και να παίξουμε πολύ δυνατά και με πάθος γιατί πιστεύω αυτά τα ματς του πρωταθλήματος κερδίζονται με πάθος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x