Betmasters

Πρέμιερ Αγγλίας: Τοπικά ντέρμπι μίσους σε δύο μέτωπα

Στις φλόγες Μάντσεστερ και Λίβερπουλ σήμερα ενόψει των αγώνων Γιουνάιτεντ – Σίτι και Λίβερπουλ – Έβερτον.

Τρία σπουδαία ματς περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ σε Ολντ Τράφορντ, Άνφιλντ και Σεν Μέρις.

Ανάλυση

Σαουθάμπτον – Άρσεναλ

Άργησε να μπει στο ματς η Σαουθάμπτον και τελικά έμεινε στο 1-1 με την Μπόρνμουθ. Θετικό αποτέλεσμα για εκτός έδρας παιχνίδι. Ισοφάρισε στο 61’. Δίκαιο σε γενικές γραμμές το αποτέλεσμα. Τρίτο διαδοχικό goal/goal. Τα τελευταία χρόνια τα πηγαίνει θαυμάσια εντός κόντρα στην Άρσεναλ με δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα. Λείπει ο βασικότατος ακραίος αμυντικός Σοάρες. Με 4-2-3-1 και τον Όστιν αιχμή του δόρατος στην επίθεση. Οι φιλοξενούμενοι ηττήθηκε από τη Γιουνάιτεντ με 3-1 εντός έδρας σε ένα ματς μαγική εικόνα. Έχασαν πάμπολλες ευκαιρίες, αλλά η άμυνα πελαγοδρομούσε. Ξέσπασαν μεσοβδόμαδα στην Μπάτε για το Γιουρόπα κερδίζοντας με 6-0 και έχοντας έξι διαφορετικούς σκόρερς. Λείπει ο Μουστάφι. Τρία no goal στα τέσσερα τελευταία ματς πρωταθλήματος. Με το φουλ επιθετικό 3-4-3 και απόψε έχοντας Οζίλ, Σάντσες και Λακαζέτ στην επίθεση. Ανοιχτό ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν εύκολο το γκολ. Η Σαουθάμπτον είναι σε άνοδο και αυτό με κρατάει από το διπλό. Ξεκάθαρη επιλογή το over.

Λίβερπουλ – Έβερτον

Μεγάλο τοπικό ντέρμπι μίσους, όπου παραδοσιακά πέφτουν κορμιά και πέφτει μπόλικο ξύλο. Η Λίβερπουλ έκανε το σκορ της χρονιάς στο Τσάμπιονς Λιγκ κερδίζοντας με 7-0 την Σπαρτάκ Μόσχας και προκρίθηκε πανηγυρικά. Γύρισε σε 4-4-2 το σύστημα ο Κλοπ και ταίριαξε γάντι στους παίκτες του με Σαλάχ και Φιρμίνο στην επίθεση. Μάλλον σήμερα θα επιστρέψει στο 4-3-3 βάζοντας δίπλα σε αυτούς και τον Μανέ. Εκτός Ματίπ και Μορένο. Πέντε over στα έξι τελευταία στην Πρέμιερ. Εξαιρετική παράδοση τα τελευταία χρόνια κόντρα στην Έβερτον με 6 νίκες και 7 ισοπαλίες ανεξαρτήτως έδρας. Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν 2-0 τη Χάντερσφιλντ, νωρίτερα είχα ρίξει τέσσερα στη Γουέστ Χαμ και δείχνουν να βρίσκουν τον δρόμο τους. Μεσοβδόμαδα έπαιξε με αλλαγές στην Κύπρο, αλλά κέρδισε με 3-0 τον Απόλλωνα κρατώντας το θετικό μομέντουμ. Λείπει ο εξαιρετικός Μπέινς στα μπακ. Σε 15 εκτός έδρας αγώνες πρωταθλήματος δεν έχει χαμογελάσει. Θα παίξει επιθετικά με 3-4-3 και τους Σίγκουρτσον, Ρούνεϊ, Νιασέ στην επίθεση. Η Λίβερπουλ στο Άνφιλντ δεν αστειεύεται και παρασύρει κάθε αντίπαλο. Το ματς έχει ιδιαιτερότητες, αλλά το μόνο που μπορεί να κάνει η Έβερτον είναι να βάλει κανένα γκολ μετατρέποντας σε ροντέο την αναμέτρηση. Combo άσος και over.

Μάντσεστερ Γιουν. – Μάντσεστερ Σίτι

Το σπουδαιότερο ματς της αγωνιστικής στην Αγγλία και ένα από τα κρισιμότερα της σεζόν κυρίως για τη Γιουνάιτεντ, Το 3-1 επί της Άρσεναλ έδωσε φτερά στους γηπεδούχους, αφού τους κράτησε στο -8 από την κορυφή και ουσιαστικά σήμερα παίζουν τα ρέστα τους αν θέλουν να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα. Έρχονται από τέσσερις κολλητές νίκες σκοράροντας 12 φορές. Ο Μουρίνιο μέχρι τώρα έχει βρει τον τρόπο να οδηγεί εκεί που θέλει τα ντέρμπι. Κόντρα στην Άρσεναλ το τελικό 3-1 ήταν μαγική εικόνα, αλλά ήρθε. Τα 3 από τα 4 τελευταία ματς είχαν σύνολο τερμάτων «4-6». Μεσοβδόμαδα κέρδισε την ΤΣΣΚΑ με 2-1 και πήρε εύκολα την πρωτιά του ομίλου στο Τσάμπιονς Λιγκ. Λείπει ο Πογκμπά στο κέντρο. Συμπλήρωσε 24 αγώνες δίχως ήττα στο Ολντ Τράφορντ. Με 4-2-3-1 και τους Μάτα, Ράσφορντ, Λίγνκαρντ πίσω από τον φουνταριστό Λουκάκου. Η Μάντσεστερ Σίτι παραμένει η πιο φορμαρισμένη ομάδα στον πλανήτη. Έχει ξεχάσει πότε ηττήθηκε τελευταία φορά. Παίξει καταπληκτικό ποδόσφαιρο και τελευταία παρότι παίζει με τη φωτιά κερδίζει από συνήθεια. Στο πρωτάθλημα έχει τρία σερί 2-1 με Χάντερσφιλντ, Σαουθάμπτον και Γουέστ Χαμ στο όριο. Μεσοβδόμαδα ηττήθηκε από τη Σαχτάρ με 2-1 στο Τσάμπιονς Λιγκ παίζοντας αδιάφορα και με αλλαγές. Με νίκη απόψε κάνει ρεκόρ στην Πρέμιερ Λιγκ φτάνοντας τις 14 διαδοχικές νίκες. Φυσικά αν κερδίσει δεν χάνει τον τίτλο ούτε με σφαίρες. Λείπει ο Στόουνς, την τελευταία δτιγμλή θα κριθεί η συμμετοχή του Κομπανί. Έντεκα over στα 15 φετινά παιχνίδι της. Με 4-1-4-1 και τον Αγουέρο σε ελεύθερο ρόλο στην επίθεση. Στα άκρα θα παίξουν Στέρλινγκ και Ντε Μπρόινε. Οι φιλοξενούμενοι δεν θα έλεγαν όχι στην ισοπαλία απόψε, αφού θα κρατούσαν οχτώ βαθμούς πίσω τους τη Γιουνάιτεντ. Ουσιαστικά το ματς είναι «τελικός» για τους γηπεδούχους και επειδή τελευταία η Σίτι παίζει με την φλόγα θεωρώ πως έφτασε η ώρα να… καεί. Σε αποδόσεις αουτσάιντερ ο άσος.

Δες εδώ όλα τα προγνωστικά της Πρέμιερ Λιγκ από το betmasters.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x