Betmasters

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας: Ντέρμπι αποδείξεων στο «Ετιχαντ»

Ματσάρα θα διεξαχθεί απόψε στο Μάντσεστερ ανάμεσα στη διαστημική Σίτι και την περσινή πρωταθλήτρια Τσέλσι. Αμφότερες έχουν να αποδείξουν πολλά η μία στην άλλη.

Με τους αγώνες Μπράιτον – Αρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι συνεχίζεται απόψε η 29η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ στην Αγγλία.

Μπράιτον – Αρσεναλ

Σκόρπισε τη Σουόνσι η Μπράιτον επικρατώντας πολύ εύκολα με 4-1, σε μία από τις καλύτερες φετινές της εμφανίσεις. Τεράστια βαθμολογική ανάσα. Πολύ ισχυρή εντός έδρας με ρεκόρ 5-6-3. Δεν πρόκειται να κινδυνεύσει αποδίδοντας τέτοιο ποδόσφαιρο. Τα’εσσερα ματς δίχως ήττα. Ισάριθμα goal/goal. Στον πρώτο γύρο ηττήθηκε από την Αρσεναλ με 2-0. Σήμερα θέλει να εκμεταλλευτεί την γκρίνια που επικρατεί στο εσωτερικό της αντιπάλου της. Θα παραταχθεί με 4-5-1 και αιχμή του δόρατος στην επίθεση τον Λοκάντια.

Κατήφεια, προβληματισμός και τεράστια γκρίνια επικρατεί στο εσωτερικό της Αρσεναλ μετά τις δύο τριάρες από τη Σίτι στον τελικό του Λιγκ Καπ και το πρωτάθλημα. Η ψυχολογία βρίσκεται στο ναδίρ και ο Βενγκέρ συγκεντρώνει και πάλι τα βλέμματα. Στην επιφάνεια εν νέου σενάρια απομάκρυνσής του. Μάλιστα κάποια δημοσιεύματα αναφέρουν πως αρκετοί παίκτες θέλουν να τον… φάνε. Τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία ματς, με την άμυνα να θυμίζει παιδική χαρά. Σε 14 εξόδους έχει μόνο τρία διπλά. Ταβάνι η έκτη θέση. Επικεντρώνεται πλέον στο Γιουρόπα Λιγκ, όπου μεσοβδόμαδα αντιμετωπίζει τη Μίλαν. Λείπει οι Λακαζέτ.

Θα παίξει με 4-3-3 και τους Μιχιταριάν, Οζίλ, Ομπαμεγιάνγκ να αποτελούν την επιθετική τριπλέτα. Σε τέτοιου είδους περιπτώσεις ο περισσότερος κόσμος ψάχνει την αντίδραση του μεγάλου ονόματος. Στην κατάσταση, όμως, που βρίσκεται η Αρσεναλ δεν αξίζει καμιάς εμπιστοσύνης. Ξεκάθαρα λόγω ψυχολογίας, μομέντουμ και αποδόσεων θα πάω στην κόντρα.

Διαβάστε όλο το άρθρο και τα προγνωστικά στο betmasters.gr.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x