Πόλο

Πρεμιέρα για τον πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό!

Την ομάδα της Βερόνα θα αντιμετωπίσει απόψε (17/10, 21:30) εκτός έδρας η ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Στη «μάχη» των ομίλων του Champions League ρίχνεται απόψε στις 21:30, η ομάδα πόλο του Ολυμπιακού. Οι πρωταθλητές Ευρώπης θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας την ιταλική Βερόνα, η οποία ξεκινά κι εκείνη με αρκετές φιλοδοξίες τη διοργάνωση.

Η ομάδα του Πειραιά, θα αγωνιστεί πλήρης κόντρα στους Ιταλούς, καθώς θα έχει τελικά στη διάθεσή της και τον διεθνή φουνταριστό Κώστα Μουρίκη, ο οποίος κατάφερε να ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπωρούσε. Έτσι ταξίδεψε στην Ιταλία για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα που βρίσκεται εκεί από τη Δευτέρα.

Η αποστολή των Πειραιωτών αποτελείται από τους: Πάβιτς, Μυλωνάκη, Φουντούλη, Σκουμπάκη, Νικολαϊδη, Δερβίση, Γενηδουνιά, Κάκαρη, Γούνα, Αργυρόπουλο, Μουρίκη, Ομπράντοβιτς,Μπούσλιε και Γαλανόπουλο

Το έργο των «ερυθρόλευκων» δεν θα είναι εύκολο, καθώς η Βερόνα πρόκειται για μια από τις κορυφαίες ομάδες της χώρας της, ενώ πέρσι έφτασε μέχρι τον τελικό του Euro Cup, όπου ηττήθηκε από τη Φερντσβάρος. Φέτος, έφτασε στους ομίλους μέσω των προκριματικών, καθώς απέκλεισε εύκολα με δύο νίκες τη Στρασμπούργκ.

Επιμέλεια Νέστορας Τρύφωνας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x