Γιώργος Ζαχαριάδης

Πρεμιέρα ΠΑΟΚ με… Κομίνη, σχεδόν πέναλτι και μυαλό για την Μπενφίκα

O Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.gr για τον ΠΑΟΚ και το πέναλτι στη νίκη της πρεμιέρας, τον Κομίνη και κατά πόσο έπρεπε να έχει αντιδράσει που εξακολουθεί να σφυρίζει.

Και οι κάρτες δεν βγήκαν και τα πέναλτι δεν σφυρίχτηκαν όλα, κι ο Κουτσιαύτης τα ΄χασε σε φάσεις που κρίνουν την εξέλιξη αγώνα, ο οποίος κρίνεται στο ένα γκολ.

Του Γιώργου Ζαχαριάδη
zahariadis@hotmail.com


Τελειώσαμε. Αν ήταν ή όχι πέναλτι αυτό που έδωσε τελικά την ευκαιρία στον ΠΑΟΚ να φτάσει στη νίκη, ναι, θα ήθελα να το ξεχάσω… Δεν θα είναι οδηγός για κάθε επόμενο πέναλτι που θα σφυρίξουν τα τσακάλια του Περέιρα.

Αν θα έπρεπε να συζητάμε για διαιτητές, θα έπρεπε να μας απασχολεί το ότι υπάρχει ο Κομίνης σε αγώνα της πρεμιέρας και αυτό αποτελεί πρόκληση ειδικά για τον ΠΑΟΚ. Χάρισε ένα πρωτάθλημα στην ΑΕΚ, το πήρε μαζί του φεύγοντας από το περιβόητο παιχνίδι της Τούμπας, ενώ σε άλλη περίπτωση δεν θα μπορούσε κανείς να το μετακινήσει και εξακολουθεί να είναι παρών.

Ως ΠΑΟΚ, αν ήμουν ένα από τα στελέχη, που υποτίθεται ότι διαθέτουν λόγο με ειδικό βάρος, με ιδιοκτήτη, τον άνθρωπο που έχει τα περισσότερα χρήματα στο ποδόσφαιρο εδώ και πολύ καιρό, δεν θα ανησυχούσα απλά…

Ή θα είχα πάρει τα μέτρα μου νωρίτερα από την πρεμιέρα ή αν δεν μπορώ να κάνω πολλά πράγματα, μια επίσημη τοποθέτηση θα την είχα δημοσιοποιήσει.

Τέλος πάντων… Ίσως όλα αυτά να είναι πολύ μικρές λεπτομέρειες σε μια εκκίνηση που θέλει τον ΠΑΟΚ το φαβορί για να τελειώσει τη δουλειά, οπότε δεν ασχολείται με… μειονότητες.

Πάντως, για λόγους πρεστίζ, εγώ μια φασαρία θα την έκανα βλέποντας ενεργό τον Κομίνη, από την πρεμιέρα κιόλας.

Δεν ήταν καλός ο ΠΑΟΚ. Είχε προβλήματα και πέρα από μικρές και σύντομες ευκαιρίες, είχε κατοχή και αυτό ήταν όλο. Και μετά το 70΄, ο Λουτσέσκου έβαλε τον Βέρνμλπουμ, τον Ακπόμ και τον Μπίσεσβαρ και έγινε η ομάδα μαντάρα. Ήταν κι ο Ελ Καντουρί που δεν τραβούσε κι ο ΠΑΟΚ έβγαλε… θέματα.

Δικαιολογείται ως ένα βαθμό. Είπαμε υπάρχει η Μπενφίκα, είναι το παιχνίδι με τους Πορτογάλους που κρίνει σχεδόν όλα όσα έχει κάνει μέχρι σήμερα ο Σαββίδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:
close menu
x