Πόλο

Προβάδισμα ως πρωταθλητής o Ολυμπιακός

Δείχνοντας το σαφές φαβορί, ο Ολυμπιακός νίκησε άνετα 12-4 τη Βουλιαγμένη στο «Πέτρος Καπαγέροφ» στον πρώτο τελικό της Α1 πόλο ανδρών και έκανε το 1-0 στη σειρά.

Ο Ολυμπιακός νίκησε άνετα 12-4 τη Βουλιαγμένη στο «Πέτρος Καπαγέροφ» στον πρώτο τελικό της Α1 πόλο ανδρών και έκανε το 1-0 στη σειρά, με τις δύο ομάδες να ανανεώνουν το ραντεβού τους για την ερχόμενη Πέμπτη στον Λαιμό.

Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν ένα σημαντικό προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο και το αύξαναν σταθερά, μη ρίχνοντας τους ρυθμούς στα τελευταία λεπτά.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε εύστοχος στον παίκτη παραπάνω και προηγήθηκε με 3-1 και 4-1 στο τέλος του πρώτου οκτελέπτου. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν τέλεια άμυνα στο δεύτερο οκτάλεπτο, δε δέχτηκαν φάσεις από τους «μπέμπηδες» και έφτασαν στο 7-1 στην ολοκλήρωση του ημιχρόνου.

Η Βουλιαγμένη ανέβασε την απόδοσή της στο τρίτο οκτάλεπτο και οι παίκτες του Κώστα Λούδη πίεσαν στην άμυνα και βγήκαν στην κόντρα, μειώνοντας σε 7-3 και ο Φουντούλης έκανε το 8-3 στην ολοκλήρωση της τρίτης περιόδου. Ο Ολυμπιακός δεν σταμάτησε στο τέταρτο οκτάλεπτο και οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου βρήκαν τους χώρους και έφτασαν στο 10-3 και στο 12-4.

Πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Πειραιά ο Φουντούλης με πέντε γκολ.


Οκτάλεπτα: 4-1, 3-0, 1-2, 4-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης, Δελακάς, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 5, Νικολαϊδης, Δερβίσης, Χαλυβόπουλος, Μουρίκης, Γούνας 3, Αργυρόπουλος-Κανακάκης, Ομπράντοβιτς 2, Γαλανόπουλος, Πρέκας 1, Γαβαλάς Σπ.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Κώστας Λούδης): Ζερδεβάς, Κοπελιάδης, Σαρτζετάκης, Βάσιτς, Χρυσοσπάθης 2, Γούβης, Αφρουδάκης, Καπετανάκης, Ποντικέας, Καπότσης, Γκιουβέτσης 2, Σολανάκης, Πιόβαν, Δήμου, Καλογερόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x