Stoiximan Super League

Πρόβλημα και με Τορμένα στον Αστέρα

Με ένα απρόοπτο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης για τον αγώνα με τη Μάιντς για τον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League. Ενοχλήσεις ένοιωσε ο Τορμένα, αλλά βρίσκεται στην αποστολή.

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε στον Αστέρα Τρίπολης, ενόψει του πρώτου αγώνα (31/07, 21:30) με τη Μάιντς στη Γερμανία για τον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League.

Στην τελευταία εν Ελλάδι προπόνηση των Αρκάδων, ο Εντερσον Τορμένα ένιωσε ενοχλήσεις και εγκατέλειψε το πρόγραμμα, ξεκινώντας άμεσα θεραπεία. Ο Στάικος Βεργέτης τον συμπεριέλαβε στην αποστολή και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Από την άλλη, εκτός 20άδας που θα ταξιδέψει στη Γερμανία έμειναν, όπως αναμενόταν, οι Μπαράλες και Ουσέρο, που δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς τους.

Αναλυτικά, στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Μπαντής, Θεοδωρόπουλος, Λούι, Κιτοκό, Παπαχρήστος, Κυριακόπουλος, Παντελιάδης, Σανκαρέ, Γκόιαν, Κουρμπέλης, Μουνάφο, Ζησόπουλος, Τσοκάνης, Τορμένα, Μάσα, Μπαντιμπανγκά, Νίκο Φερνάντεθ, Ντε Μπλάσις, Ρόλε, Μπακασέτας.

Η αποστολή του Αστέρα θα αναχωρήσει αεροπορικώς το πρωί της Τετάρτης για την Φραγκφούρτη και από κει θα μεταβεί με λεωφορείο στο Μάιντς. Το βράδυ της ίδιας μέρας (20.45 ώρα Ελλάδας) ο Στάικος Βεργέτης θα μιλήσει στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ενώ αμέσως μετά θα γίνει η προπόνηση του Αστέρα στο «Coface Arena» που θα διεξαχθεί την αγώνας με την Μάιντς.

*Άλλαξε ημερομηνία το προγραμματισμένο φιλικό παιχνίδι του Αστέρα με τον Παναιτωλικό στην Τρίπολη και αντί για την Κυριακή 17 Αυγούστου, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Αυγούστου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x