Stoiximan Super League

Προεργασία για δύο παίκτες

Το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός έχει αποκτήσει προβάδισμα για την πρόκριση στα πλέι-οφ του Champions League δίνει τη δυνατότητα στον Νίκο Νταμπίζα να κινηθεί πιο εντατικά για την ενίσχυση του ρόστερ.

Με την ισοπαλία που πήρε ο Παναθηναϊκός στη Λιέγη κατάφερε να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League.

Με βάση αυτό ο Νίκος Νταμπίζας έχει τη δυνατότητα να προχωρήσει πιο «ζεστά» για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ. Ωστόσο, δεν θα υπάρξει καμία προσθήκη, εφόσον δεν περάσει και ο επαναληπτικός αγώνας με τη Λεωφόρο με τη Σταντάρ.

Αυτό δεν σημαίνει ότι ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» δεν έχει κάνει κάποιες διερευνητικές επαφές, αφού αν επιτευχθεί ο παραπάνω στόχος, τότε θεωρείται σίγουρο ότι θα γίνουν άλλες δύο μεταγραφές.

Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» αναζητούν έναν ποδοσφαιριστή που θα παίξει και στα πλάγια της επίθεσης και η άλλη για έναν μέσο που θα κινείται στον άξονα, όπως έκανε και ο Αμπέντ.

Όσον αφορά τώρα τον Αλγερινό άσο, αυξάνονται οι πιθανότητες για την παραμονή του στη Νιούκαστλ. Ο διεθνής άσος έπαιξε ως βασικός σε όλο το ματς με την Γουένσντεϊ και για ακόμη μία φορά έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Αν περάσει, πάντως, ο Παναθηναϊκός δεν αποκλείεται να γίνει ακόμα και πρόταση αγοράς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x