Κολύμβηση

Προετοιμάζεται για Παγκόσμιο ο Βαζαίος

Με στόχο το Παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα γίνει στη Ντόχα συνεχίζει την προετοιμασία του ο Ανδρέας Βαζαίος, ο οποίος έχει ανεβάσει τον πήχη μετά τα δύο Πανελλήνια ρεκόρ που πέτυχε στην Κύπρο.

Την πρόκρισή του στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στη Ντόχα τον Δεκέμβριο έχει ως προτεραιότητα ο Ανδρέας Βαζαίος, ο οποίος έχει εντείνει την προετοιμασία του για να την πετύχει.

Ο νεαρός κολυμβητής, μετά τα δύο Πανελλήνια ρεκόρ (100μ. πεταλούδα και 50μ ύπτιο) που πέτυχε στα «Λεμέσια 2014» θέλει να δώσει το παρών στη μεγάλη διοργάνωση 25άρας πισίνας και μίλησε στην επίσημη σελίδα της ΚΟΕ για τον στόχο του.

«Ήταν μια σημαντική διοργάνωση, καθώς πήρα πολύτιμες εμπειρίες για τη συνέχεια και της προετοιμασίας μου. Μάλιστα, στη διοργάνωση πήραν μέρος και οι Ολυμπιονίκες Τζωρτζ Μπόβελ (50μ ύπτιο) και Ευγκένι Κοροτίσκιν (100μ. πεταλούδα), γεγονός το οποίο ανέβασε κατά πολύ το επίπεδο και στις δύο κούρσες. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα και πολύ χρόνο να προετοιμαστώ κατάλληλα γι’ αυτό το μίτινγκ, αλλά θεωρώ ότι ήταν μεγάλο συν η συμμετοχή μου σε αυτό, ενώ είμαι ικανοποιημένος από τους χρόνους μου. Προτεραιότητα για μένα αυτή τη στιγμή αποτελεί η πρόκριση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα 25αρας πισίνας στη Ντόχα τον ερχόμενο Δεκέμβρη. Θα προσπαθήσω να είμαι παρών σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση και έχω ήδη εντείνει την προετοιμασία μου ενόψει της Ημερίδας του Νοεμβρίου, στην οποία θα κριθεί η συμμετοχή μου εκεί. Φυσικά, η διοργάνωση αυτή είναι ξεχωριστή από το στόχο του καλοκαιριού, που είναι το Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Καζάν και στο οποίο θέλω να βρίσκομαι σε κάθε περίπτωση. Με θέληση, δουλειά και προγραμματισμό πιστεύω ότι μπορώ να πετύχω τους στόχους μου».

Ο 20χρονος αθλητής ευχαρίστησε την Ομοσπονδία και τον ΑΝΟ Αργυρούπολης -όπου ανήκει- για την βοήθειά που του προσφέρουν, ώστε να πετύχει τους στόχους του:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον σύλλογό μου τον ΑΝΟ Αργυρούπολης και την πρόεδρο την κ. Κική Κοντογιάννη που μας βοηθούν να έχουμε ένα καλό κολυμβητήριο σε συνεργασία με τον δήμο Αργυρούπολης- Ελληνικού και σίγουρα τους προπονητές μου, που με πιστεύουν και με βοηθούν. Επιπλέον, θα ήθελα να ευχαριστήσω και την ΚΟΕ, η οποία προσπαθεί να κάνει το καλύτερο που μπορεί για να προετοιμαζόμαστε όπως πρέπει, σε συνάρτηση πάντα με εξωγενείς παράγοντες που δυσκολεύουν το έργο της».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x