Επικαιρότητα

Πρόγνωση καιρού Μεγάλης Πέμπτης, 17 Απριλίου

Βροχή παντού, βελτίωση από το Μεγάλο Σάββατο! Βροχερός θα διατηρηθεί και σήμερα Μεγάλη Πέμπτη ο καιρός με καταιγίδες πιθανόν κατά διαστήματα ισχυρές. Χιόνια θα πέσουν και πάλι στα ορεινά.

Τοπικές βροχές και καταιγίδες την Μ. Πέμπτη στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Τα φαινόμενα θα είναι ισχυρά στη Δυτική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο. Ο υδράργυρος θα κάνει νέα «βουτιά», ενώ στα βουνά θα συνεχιστούν οι χιονοπτώσεις.

Αττική

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Δυτικοί-βορειοδυτικοί άνεμοι 3-5 και από το απόγευμα νοτιοανατολικοί 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Αθήνα από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Συννεφιά με τοπική βροχή και καταιγίδα, πιθανόν κατά τόπους ισχυρή, με εξασθένηση των φαινομένων από το βράδυ. Βορειοδυτικοί άνεμοι 4 που βαθμιαία θα γίνουν μεταβλητοί 3-4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία στη συμπρωτεύουσα θα κυμανθεί από 7 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Κεφαλονιά

Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, πιθανόν κατά τόπους ισχυρές, με βελτίωση από το απόγευμα. Άνεμοι δυτικοί 4-5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x