Επικαιρότητα

Πρόγνωση καιρού Μεγάλης Τετάρτης, 16 Απριλίου

Πασχαλινή έξοδος με αδιάβροχο! Χαλάει από απόψε ο καιρός με βροχές και καταιγίδες, αρχικά στα δυτικά και βόρεια. Τα φαινόμενα σταδιακά θα επεκταθούν και στην υπόλοιπη χώρα.

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που είναι πιθανό να συνοδεύονται από χαλάζι (!) θα εκδηλωθούν την Μεγάλη Τετάρτη, αρχικά σε βόρειο Ιόνιο, Ήπειρο και Δυτική Μακεδονία.

Τα έντονα φαινόμενα γρήγορα θα επεκταθούν σε όλη τη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα, μετά το μεσημέρι σε Θεσσαλία, Κεντρική Στερεά και κατά τη διάρκεια της νύχτας στα υπόλοιπα ηπειρωτικά.

Χιόνια (!) θα πέσουν από το απόγευμα στα βουνά της Ηπείρου, της Μακεδονίας και της Δυτικής Στερεάς πάνω από 1.200 μέτρα. Νοτιάδες μέχρι 7 Μποφόρ στα πελάγη.

Αττική

Λίγες νεφώσεις, οι οποίες από το μεσημέρι θα αυξηθούν και τη νύχτα θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες. Νότιοι άνεμοι 4-5 και τοπικά στα νότια προάστια 6-7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Αθήνα από 9 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Λίγα σύννεφα, τα οποία βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές. Άνεμοι μεταβλητοί 3-4 και πρόσκαιρα τις μεσημεριανές ώρες νότιοι-νοτιοανατολικοί 4-5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία στη συμπρωτεύουσα θα κυμανθεί από 9 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Κεφαλονιά

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Δυτικοί-νοτιοδυτικοί άνεμοι 4-6 Μποφόρ και από το μεσημέρι βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x