Επικαιρότητα

Προκαλεί ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Παπαδόπουλος: Σε ξέρουμε ποιος είσαι, είπε σε αγρότη

Ο αγρότης από την Κρήτη, που είχε βγει μαζί του σε τηλεοπτική εκπομπή αποσκοπώντας σε συζήτηση, αποχώρησε όταν αντιμετώπισε ειρωνεία και υπεροψία.

Εξακολουθούν να προκαλούν οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος τους αγρότες, χαρακτηρίζοντάς τους με κάθε ευκαιρία «ακροδεξιούς» που θέλουν φασαρία. Το πρωί του Σαββάτου την σκυτάλη των προσβολών πήρε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος μάλιστα εκλέγεται στη Λάρισα και ήταν επί χρόνια μέλος του αγροτικού τομέα του κόμματος, συμμετέχοντας κατά το παρελθόν σε όλες τις διαμαρτυρίες και τις κινητοποιήσεις των αγροτών.

Αφορμή για την ένταση υπήρξε η αποστροφή ενός αγρότη από την Κρήτη, που απευθυνόμενος στον κύριο Παπαδόπουλο, τον ρώτησε μήπως οι αγρότες είναι καλύτερα «να απευθυνθούν απευθείας στην τρόικα» για να συζητήσουν τα αιτήματά τους και να αναζητήσουν λύσεις, προκαλώντας την αντίδραση του βουλευτή. Σε ξέρουμε ποιος είσαι και τι εκπροσωπείς, είπε ο Νίκος Παπαδόπουλος, προσθέτοντας: «Αν εσύ θέλεις να ρίξεις την κυβέρνηση, δεν θα σου περάσει».



Το επεισόδιο συνέβη κατά την πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του Mega, και αφού ο αγρότης επιχείρησε ανεπιτυχώς να συνεχίσει να εκφράσει την άποψή του, αποχώρησε. Στο στούντιο την ώρα εκείνη βρίσκονταν η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου και ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Λυκούδης, που επισήμαναν στον συνάδελφό τους της κυβέρνησης πως δεν είναι δυνατόν, όποιος διαφωνεί με την πολιτική της να βαφτίζεται αυτομάτως «ακροδεξιός» και ακραίο στοιχείο.

«Κανείς δεν είπε ότι δεν θέλουμε να κάνουμε ένα ειλικρινή διάλογο απλά κατά πρώτον δεν θέλουμε πέσουμε πάλι θύματα της κυβέρνησης σε επικοινωνιακά παιχνίδια και δεύτερον μήπως θα ήταν καλύτερα να μιλήσουμε καλύτερα με την τρόικα;» είπε ο αγρότης Γιώργος Κισσαμιτάκης.

«Εξυπνάδες τώρα συνάδελφε....», του απάντησε ο κ. Παπαδόπουλος.

«Είναι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που ήταν στα μπλόκα τα προηγούμενα χρόνια» διευκρίνισε ο δημοσιογράφος. «Ναι, τα προηγούμενα χρόνια τώρα πια δεν είναι...» είπε ο αγρότης.

«Με το δικό σου το μυαλό. Αυτή είναι άποψη του αγροτικού κινήματος να πάει να μιλήσει με τρόικα και όχι με την κυβέρνηση; Δεν νομιμοποιείς την κυβέρνηση και νομιμοποιείς την τρόικα;», τον ρώτησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. «Είναι η δική σου προσωπική άποψη το κίνημα δεν έχει σχέση με αυτά που λες. Κατάλαβα πού ακριβώς βρίσκεσαι..» πρόσθεσε.

Στη συνέχεια οι τόνοι ανέβηκαν με τον κ. Παπαδόπουλο να κατηγορεί τον αγρότη ότι στοχεύει στο να πέσει η κυβέρνηση: «Πες το ανοιχτά. Έχεις τέτοια άποψη; Να ξέρω με ποιον έχω να κάνω. Εγώ ξέρω γιατί ήρθε το κίνημα».

«Έχετε βρει μια καραμέλα και το λέτε», του απάντησε ο αγρότης. «Δεν έχω κινήματα. Όλα τα ξέρετε και τίποτα δεν ξέρετε. Δεν έχουμε κίνημα, δεν έχουμε χρώμα, δεν έχουμε κόμμα... Μας έχετε χαρακτηρίσει χρυσαυγίτες, ακροδεξιούς...», συνέχισε.

«Μαύρα μεσάνυχτα...» είπε ειρωνικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με αποτέλεσμα ο αγρότης Γιώργος Κισσαμιτάκης να βγάλει το ακουστικό και να πει ότι σταματάει τον διάλογο.

«Γιατί δεν αφήνεις τον άνθρωπο να μιλήσει; Δεν μπορεί να πει την άποψή του;» είπε στον κ. Παπαδόπουλο η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, ενώ όταν ο κ. Παπαδόπουλος αμφισβήτησε ότι ο συγκεκριμένος αγρότης εκπροσωπεί το κίνημα είπε: «Γι αυτό δεν έρχονται σε διάλογo. Γιατί αυτό είναι τραμπουκισμός και καθεστωτική νοοτροπία».

«Η πρώτη σου φράση ήταν ξέρουμε ποιος είσαι και πού είσαι» ανέφερε από την πλευρά του ο Σπύρος Λυκούδης.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x