Betmasters

Προκλητικές αποδόσεις σε Γιαγκελόνια και Λόνγκφορντ

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης προτείνει στο sport-fm.gr δύο σημεία από Πολωνία και Ιρλανδία, όπου οι τιμές των αουτσάιντερ αξίζουν ποντάρισμα.

Στην πρεμιέρα της ιρλανδικής Πρέμιερ Λιγκ υπάρχει το παιχνίδι όπου το φαβορί είναι προφανές. Γηπεδούχος μ΄ αυτόν τον χαρακτηρισμό είναι η πρωταθλήτρια Ντάνταλκ, η οποία πέρυσι ολοκλήρωσε μία ολόκληρη σεζόν χωρίς εντός έδρας ήττα (δώδεκα νίκες σε δεκαέξι αγώνες). Για τη Λόνγκφορντ τα δεδομένα είναι όμοια, μια και είναι η πρωταθλήτρια της δεύτερης κατηγορίας. Εξασφάλισε πανεύκολα την άνοδο κι επιστρέφει μετά από καιρό στη μεγάλη κατηγορία. Από τα μέσα της προηγούμενης δεκαετίας, περίπου, άλλαξαν αρκετά πράγματα στους φιλοξενούμενους, που, πλέον, αποτελούν ένα υγιές οικονομικά σωματείο.

Όχι με πολλά χρήματα διαθέσιμα, αλλά τουλάχιστον τακτοποιημένο σε υποχρεώσεις και οφειλές. Στη φετινή Λίγκα των δώδεκα ομάδων δύσκολα η Λόνγκφορντ θα κινδυνεύσει με υποβιβασμό. Ίσως και για την Ντάνταλκ να είναι δύσκολο, πάντως, να μείνει στην κορυφή διότι έχασε παίκτες – ειδικά στην επίθεση – όπου είναι άγνωστο αν τους αντικατέστησε επαρκώς. Ο Τόνι Κάζενς (φωτό), τεχνικός της φιλοξενούμενης Τάουν, έχει παίξει μπάλα στην Ντάνταλκ στα τέλη της δεκαετία του 1980 και γενικά θεωρείται προσωπικότητα στο εγχώριο ποδόσφαιρο, έχοντας φορέσει και ως παίκτης τη φανέλα της Λίβερπουλ!

Ο 45χρονος είναι λάτρης του επιθετικού παιχνιδιού (σέντερ φορ η θέση του ως ποδοσφαιριστής) και το σίγουρο είναι πώς η Λόνγκφορντ όταν βρει την ευκαιρία να πιέσει τον αντίπαλο θα το κάνει. Σε μία χαμηλού επιπέδου Λίγκα η ομοιογένεια παίζει μεγάλο ρόλο και για τους φιλοξενούμενους αυτό είναι επιπλέον συν. Κομβικό παίκτη η Τάουν δεν έχασε, ίσα-ίσα δυνάμωσε με έμπειρους αθλητές της κατηγορίας. Ok, πέρυσι η Ντάνταλκ πήρε τον τίτλο αλλά αυτό δεν καθρεπτίζει επακριβώς το 1,35 του «άσου». Η Λόνγκφορντ θα είναι επικίνδυνη αν της βγει η επιθετική τακτική και δεν επηρεαστεί η άμυνά της. Το 6,25 είναι προκλητικό, όσο κι αν οι γηπεδούχοι του αποτελεσματικού κόουτς Στίβεν Κένι είναι το φαβορί.

Από εκεί και πέρα (με καμία διάθεση επίδειξης γνώσεων για το πολωνικό πρωτάθλημα) να δίνεται η δεύτερη της βαθμολογίας σε απόδοση 5,25 στην έδρα της τρίτης είναι θεματάκι. Η Λεχ Πόζναν, όντως, έχει την καλύτερη επίθεση ως γηπεδούχος και τη δεύτερη καλύτερη άμυνα, όμως με θετικό πρόσημο είναι και η συμπεριφορά της Γιαγκελόνια εκτός. Στον πρώτο γύρο είχε κερδίσει με 1-0 τη Λεχ, προέρχεται μεν από ήττα με την Κορόνα (της έκανε μεγάλη ζημιά ο πρώην παίκτης, μεταξύ άλλων, του Λεβαδειακού Ολιβιέ Καπό), όμως είχε τρεις νίκες στα προηγούμενα πριν και μετά τη χειμερινή διακοπή. Η Λεχ Πόζναν έχει να ηττηθεί, για την Έκστρακλασα, από τον Νοέμβριο του 2014! Αντιμετωπίζει ισοδύναμη ομάδα και το 1,45 της είναι ελάχιστο.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ
120. ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ – ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ: 2 (5,25)
124. ΝΤΑΝΤΑΛΚ – ΛΟΝΓΚΦΟΡΝΤ: 2 (6,25)



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x