Stoiximan Super League

Προσέχει για να… έχει

Με φόντο το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Άγγελος Αναστασιάδης σκοπεύει να προφυλάξει ορισμένους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στον προσεχή αγώνα με τον Πανθρακικό στην Τούμπα.

Ιδιαίτερα προσεκτικός όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που έχουν προβλήματα τραυματισμών παρουσιάζεται ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος προπονητής έχει δείξει και στο πρόσφατο παρελθόν πως αν δεν είναι ετοιμοπόλεμοι δεν σκοπεύει να τους χρησιμοποιήσει, κάτι που ενδεχομένως να εφαρμόσει ξανά στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό εν όψει και του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Αυτή τη στιγμή είναι τρεις οι «πονοκέφαλοι» του 64χρονου προπονητή για τον αγώνα με τους Ακρίτες. Πρώτος από όλους ο Τζιόλης, ο οποίος αισθάνεται επιβαρυμένους τους προσαγωγούς τους και δύσκολα ο Αναστασιάδης θα ρισκάρει με τη συμμετοχή του, καθώς αποτελεί το «εργαλείο» στη μεσαία γραμμή των Θεσσαλονικέων.

Από την πλευρά του, ο Αθανασιάδης έχει πρησμένο το δάκτυλο του ποδιού και μόλις επιστρέψει η αποστολή θα υποβληθεί σε εξετάσεις.

Λογικά θα είναι έτοιμος για το ντέρμπι με τους Πειραιώτες. Τέλος, ο Μακ θεωρείται σίγουρο ότι δεν θα παίξει με τον Πανθρακικό, αν και παραμένει αμφίβολη η συμμετοχή του κόντρα στους «ερυθρόλευκους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x