Βόλεϊ

Προσεχώς... «σκούπα» στον Ολυμπιακό!

Σαρωτικές αλλαγές στο βόλεϊ του Ολυμπιακού. Ποιοι παίκτες μένουν, ποιοι βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου και οι υποψήφιοι για αντικαταστάτες του Μουνιόθ.

Ριζικές θα είναι οι αλλαγές στο βόλεϊ του Ολυμπιακού ενόψει της νέας σεζόν.

Ουσιαστικά, οι Πειραιώτες θα «χτιστούν» σχεδόν από την αρχή και ο βασικός λόγος δεν είναι απώλεια του φετινού πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό -όπως μπορεί να εικάζουν πολλοί- και η γενικότερη εικόνα της ομάδας, σύμφωνα με το «Φως».

Με την πανδημία να ρυθμίζει τις εξελίξεις κι εδώ, καθώς θα γίνει ένα γενικό συμμάζεμα στο τμήμα. Οι «ερυθρόλευκοι» θα μειώσουν το μπάτζετ τους τόσο στο ανδρικό τμήμα όσο και στο γυναικείο, ώστε να μην υπάρξουν οικονομικά προβλήματα.

Εννοείται ότι θα γίνουν αλλαγές με γνώμονα και την κακή παρουσία του Ολυμπιακού στους τελικούς με τους «πράσινους». Για τον Φερνάντο Μουνιόθ επικρατεί μεγάλη δυσαρέσκεια, καθώς του χρεώνεται ότι έκανε πολύ κακή προετοιμασία των Πειραιωτών για το restart του πρωταθλήματος και κυρίως για τους τελικούς. Δεν θα συνεχίσει στο τιμόνι της ομάδας και σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα ο αντικαταστάτης του Ισπανού θα είναι Έλληνας. Φαβορί μοιάζει ο Δημήτρης Καζάζης, ενώ έχουν ακουστεί και τα ονόματα των Ορφανού και Ζαλμά. Όλοι ξένοι του ρόστερ θα αποτελέσουν παρελθόν.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία των Βουλκίδη, Ανδρεάδη, Τζιάβρα, Στιβαχτή και Ριζόπουλου στο δυναμικό της επόμενης σεζόν και θα αναζητηθούν και άλλοι Έλληνες για να κουμπώσουν με τους συγκεκριμένους. Οι Κοκκινάκης (υπέγραψε τριετές συμβόλαιο πέρυσι), Πετρέας και Κουμεντάκης έχει βαριά συμβόλαια με βάση τα δεδομένα πάνω στα οποία θα δημιουργηθεί η ομάδα της νέας σεζόν.

Τους έχει μεταφερθεί ότι θα συνεχίσουν μόνο αν ρίξουν τις απαιτήσεις τους κατά 40% και αν δεν το δεχθούν θα είναι ελεύθεροι να διαπραγματευτούν με άλλους συλλόγους για το μέλλον τους. Ο Κουμεντάκης έχει στα χέρια του καλύτερη πρόταση από τον ΠΑΟΚ. Ως αντι-Κοκκινάκης (αν και εφόσον δεν συνεχίσει) προορίζεται ο Ζήσης του Παναθηναϊκού.

Κάποια ονόματα που ακούγονται ακόμα είναι ο Χέρμαν Έγκλεσκαλνς για τη θέση του διαγώνιου, αλλά και ο Σέρβος Νικόλα Μιγιαΐλοβιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x