Γενικά

Πρόσκληση στη συνέντευξη Τύπου για το «The Bridge Experience»

Πλησιάζει η μεγάλη ημέρα για τον πολυαθλητικό αγώνα «The Bridge Experience», ο οποίος θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή στη Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, «Χαρίλαος Τρικούπης».

Οι διοργανωτές προσκαλούν τον κόσμο στη συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1 Ιουνίου στις 12:30 στο «Αchaia Beach» της Αirotel Group of Hotels.

Παρών στην εκδήλωση θα είναι ο αντιπρόσωπος της συνδιοργανώτριας εταιρείας «ΓΕΦΥΡΑ ΑΕ», Γιάννης Φρέρης, ενώ την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, υπό την αιγίδα της οποίας τελεί το «The Bridge Experience», θα εκπροσωπήσουν, ο Περιφερειάρχης, Απόστολος Κατσιφάρας και ο Αντιπεριφερειάρχης, Κώστας Καρπέτας.

Ουσιαστική στη διοργάνωση είναι η συμβολή του Δήμου Πατρέων, εκ μέρους του οποίου θα παραστεί ο εκπρόσωπος του Δήμου στην Οργανωτική Επιτροπή των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων, Τάκης Πετρόπουλος, όπως, επίσης, οι αθλητές ΑμεΑ, Νίκος Παπαγγελής (παραποδηλάτης και μέλος του Charity4U) και Δημήτρης Καρυπίδης (Παραολυμπιονίκης και «ασημένιος» στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης) και η Ευγενία Τζαννίνη.

Η τελευταία θα μιλήσει για το πρόγραμμα υποτροφιών της ομάδας «Pastra Cretonaxiosa» προς τους μαθητές ακριτικών νησιών, για τις σπουδές τους σε ελληνικά Πανεπιστήμια.

Τέλος, θα γίνει εκτενής αναφορά στη δράση της ομάδας «Lilly’s Warriors of Patras», η οποία απαρτίζεται από ανθρώπους που τρέχουν ή περπατούν με σκοπό να μαζέψουν χρήματα για τη Λίλυ Τοξαβίδη, η οποία έχει καρκίνο.

Στο «The Bridge Experience» οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη μοναδική εμπειρία να διασχίσουν τρέχοντας και με το ποδήλατό τους τη μεγαλύτερη καλωδιωτή γέφυρα της Ευρώπης.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα περιλαμβάνει το ποδηλατικό σιρκουί 18χλμ. και δρομικούς αγώνες: 6.000μ. τρέξιμο, 6.000μ., δυναμικό περπάτημα και 10.000μ. τρέξιμο.

Το πρώτο «The Bridge Experience», το οποίο πραγματοποιήθηκε πέρυσι, δημιούργησε μεγάλες προσδοκίες. Έτσι, φέτος το ενδιαφέρον είναι αυξημένο, με διεθνείς συμμετοχές από ΗΠΑ, Μεγάλη Βρετανία, Ολλανδία, Πολωνία και Ρωσία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x