Προτεινόμενα

TAILOR... μια δοκιμή που θα σε κάνει afficionado

Αποτελεί κοινό μυστικό των πιο καλοντυμένων ανδρών, το γνωστο brand, το οποίο παρουσιάζουμε στις επόμενες γραμμές αυτού του άρθρου.

Το TAILOR αποτελει ένα brand ανδρικής μόδας, με κάθετα ολοκληρωμένη δομή. Αυτό σημαίνει πως έχει την δυνατότητα να προσφέρει ξεχωριστές συλλογές με ανώτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά και με ελεγχόμενο κόστος για τους πελάτες του. Ξεχωρίζει για τα ανδρικά σακάκια και κοστούμια που αποπνέουν προσωπικότητα…

Κωδικοποιήσαμε τα μυστικα επιτυχιας του της TAILOR στις επόμενες 3 παραγράφους και σας τα παρουσιάζουμε:

Τι είναι αυτό που το κάνει ξεχωριστό

Αποτελει σημειο αναφορας για τους κορυφαιους κατασκευαστες ρουχων και υφασματων στην Ιταλια και τον κοσμο καθως συνεργάζεται κατ’αποκλειστικοτητα με τους καλυτερους απο αυτους. Η αισθητικη του brand αποτελει ξεχωριστη σχολη, η οποια επηρεάζει απο μονη της τις επιλογες και τα γουστα των premium καταναλωτων. Ειναι κοινο μυστικο πως οι πιο καλοντυμενοι αντρες ειναι afficionados του brand.

Πέραν του πρώτου σκέλους, τo Tailor, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ανανέωση της γκάμας των προϊόντων, υπάρχει έμπνευση & όραμα , στην έρευνα πάνω στις αποχρώσεις και στα σχέδια που προσφέρουν τα καλύτερα υφάσματα και φυσικά την ταυτοτητα του brand -την κολακευτική εφαρμογή.



Η ταυτότητα της Tailor

Ταυτότητα της συλλογής TAILOR Italian Wear αποτελεί η εκπροσώπηση της ιταλικής σχολής κουστουμιού και τα σακάκια blazer πάντα σε μεσάτη και πολύ chic εφαρμογή. Οι φυσικοι ωμοι, συνωνυμο της νοτιο ιταλικής ραπτικης σχολης, και τα άφοδρα σακάκια αποπνέουν την χαρισματικη αυτην εικονα η οποια παραδοξως κολακεύει ταυτοχρονα αδυνατους αλλα και πιο ευσωμους ανδρες.

Μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνει το sport chic τμήμα ανδρικών ρούχων που αποτελεί μια αυτοτελή πρόταση στυλ ντυσίματος ιδιαίτερα αναζητήσιμη τα τελευταία χρόνια.

Curiosity: Αποτελεί τον απόλυτο προορισμό όταν πρόκειται για την αγορά γαμπριάτικου κοστουμιού.

Το μυστικο της επιτυχιας 3+1 Κανόνες

Η επιτυχια του brand βασιζεται στους 3 ακόλουθους κανόνες:


  1. Στο όραμα -> Ιδέα της ‘απόλυτης ποιότητας’

  2. Στο value 4 money -> Μοναδική σχέσης τιμής – ποιότητας

  3. Στην εξυπηρέτηση πελατών -> Η ειλικρίνεια και η ηθική απέναντι στον πελάτη αποτελούν τις δομικές αξίες της εταιρείας.


+1 - Bonus

Στην αισθητική αντιληψη



Τι άλλο να ζητήσει κάποιος από ένα brand μόδας ? Ισως ετσι εξηγειται γιατι το να ντυνεται κανεις TAILOR αποτελει την επιλογή πάρα πολλών καλοντυμένων ανδρών.

Βρες την με ένα κλικ ή επισκέψου την

Μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα της Tailor μέσω των φυσικών καταστημάτων της αλλά και της online boutique www.tailoritalianwear.com και αντίστοιχα διεθνώς μέσω επιλεγμένων συνεργασιών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x