Προτεινόμενα

Αγγλικοί «εμφύλιοι» στους ευρωπαϊκούς τελικούς

Σίγουρα δεν είναι και τόσο εφικτό, αλλά επιλέγουμε το σενάριο για αγγλικούς «εμφύλιους» στους τελικούς των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Άγιαξ και Μπαρτσελόνα απέκτησαν σημαντικό προβάδισμα μετά από τους πρώτους ημιτελικούς για πρόκριση στον τελικό του Champions League. Εντούτοις, τα τελευταία χρόνια έχουμε ζήσει τρομερές ανατροπές στα νοκ-άουτ του θεσμού.

Από ‘κει και πέρα, αν υπάρχει μια ομάδα που μπορεί στο γήπεδό της να «πνίξει» τον αντίπαλο αυτή είναι η Λίβερπουλ, που θα έχει τη συμπαράσταση του κόσμου της για να φτάσει σε μια ακόμα ιστορική ανατροπή.

Στο Άμστερνταμ, η Τότεναμ θα ψάξει την υπέρβαση, ωστόσο είναι σίγουρο πως αν προηγηθεί στην έδρα του Άγιαξ, τότε τα δεδομένα θα αλλάξουν, αφού η πίεση θα μεταφερθεί στη νεανική ομάδα του Τεν Χαχ, που για πρώτη φορά στα φετινά νοκ-άουτ της διοργάνωσης έχει ρόλο φαβορί. Με το απαραίτητο ρίσκο το ποντάρισμα στο ενδεχόμενο αγγλικού «εμφυλίου» στον τελικό του Champions League.

Στο Europa League το σενάριο να δούμε δύο αγγλικές ομάδες στον τελικό είναι πολύ πιο εφικτό και θα το στηρίξουμε. Η Άρσεναλ «καθάρισε» τη Βαλένθια στο πρώτο παιχνίδι με 3-1 στο Emirates και θα πρέπει να κάνει… χαρακίρι για να χάσει την πρόκριση.
Στο έτερο ζευγάρι, η Τσέλσι ήταν ανώτερη στο πρώτο ματς με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ωστόσο οι δύο ομάδες κόλλησαν στο 1-1. Οι Λονδρέζοι διαθέτουν τις μονάδες και την ποιότητα για να πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό, ενώ οι Γερμανοί τρύπησαν το ταβάνι τους φτάνοντας μέχρι εδώ, όμως μάλλον ολοκληρώνεται η παρουσία τους στο θεσμό.

Η επιλογή με τους Αγγλικούς Εμφύλιους στους τελικούς UEFA Champions League & UEFA Europa League με απόδοση 80.00

Advertisement

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x