Προτεινόμενα

Αζάρ και Ομπαμεγιάνγκ οι «ήρωες» του τελικού

Τσέλσι και Άρσεναλ συγκρούονται στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ, με τους Αζάρ, Ομπαμεγιάνγκ να αποτελούν τα βαριά χαρτιά των δύο ομάδων στην προσπάθειά τους για την κούπα.

Λονδρέζικος τελικός στο Γιουρόπα Λιγκ, με την Τσέλσι να αντιμετωπίζει την Άρσεναλ. Οι «μπλε» έφτασαν ως εδώ μετά κόπων και βασάνων αφού χρειάστηκαν τα πέναλτι για να αποκλείσουν την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στα ημιτελικά.

Η ομάδα του Σάρι περιμένει πολλά σε αυτό το ματς από τον Εντέν Αζάρ, ο οποίος πιθανότατα φοράει για τελευταία φορά την εν λόγω φανέλα. Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός δεν έχει σκοράρει ακόμα στη φετινή έκδοση του θεσμού και μάλλον ήρθε η ώρα να σπάσει το ρόδι.

Στην περίπτωση που η Τσέλσι προηγηθεί, τότε περιμένουμε να το διαφυλάξει και να φτάσει στην κούπα. Ο συνδυασμός του να σημειώσει το πρώτο γκολ ο Αζάρ και να κατακτήσει το τρόπαιο η ομάδα του Σάρι, πληρώνει 9.00 στο pamestoixima.gr.

Στην απέναντι όχθη, η Άρσεναλ προχώρησε μέχρι τον τελικό χάρη στην εκτελεστική δεινότητα του Ομπαμεγιάνγκ, ο οποίος σημείωσε 6 τέρματα στα δύο παιχνίδια των ημιτελικών με τη Βαλένθια.

Ο Γκαμπονέζος φορ συνολικά πέτυχε 8 γκολ στο φετινό Γιουρόπα Λιγκ κι αν οι «κανονιέρηδες» φτάσουν στο τρόπαιο, τότε πιθανότατα θα το πράξουν πάλι με τον 29χρονο να σκοράρει. Το ενδεχόμενο του πρώτου τέρματος από τον Ομπαμεγιάνγκ και παράλληλα κούπας από την Άρσεναλ, προσφέρεται στο 10.50 στο pamestoixima.gr.

Οι στοιχηματικές μας επιλογές:

Ε. Αζάρ να σκοράρει πρώτος & Τσέλσι να κατακτήσει το τρόπαιο 9.00 pamestoixima.gr

Π. Ομπαμεγιάνγκ να σκοράρει πρώτος & Άρσεναλ να κατακτήσει το τρόπαιο 10.50 pamestoixima.gr

Advertisement

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x