Προτεινόμενα

Δυνατά φαβορί στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα

Τo Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις στις νίκες των φαβορί στην Premier League, τη Serie A τη La Liga και τη Ligue 1.

Πολλά είναι τα δυνατά φαβορί στους αγώνες των μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Το Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις στις νίκες των φαβορί, στην Premier League, τη Serie A, τη La Liga και τη Ligue 1.

Η Λίβερπουλ βρίσκεται στην κορυφή της Premier League, με 1 πόντο περισσότερο από τη Μάντσεστερ Σίτι. Θέλει μόνο τη νίκη στο αποψινό εκτός έδρας παιχνίδι με τη Γουλβς. Το Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη απόδοση στο «διπλό» της Λίβερπουλ.

Ένα ακόμη πιθανό «διπλό», με ιδιαίτερα ανταγωνιστική απόδοση, είναι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο αυριανό ματς με τη Κάρντιφ. Θέλει να κάνει νέο ξεκίνημα με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, στη θέση του Ζοσέ Μουρίνιο.

Αήττητη στην έδρα της η Νάπολι, παραμένει στην κορυφή η Μπαρτσελόνα

Στη Serie A η Νάπολι βρίσκεται στη δεύτερη θέση, 8 βαθμούς πίσω από τη Γιουβέντους. Στην έδρα της είναι αήττητη με 6 νίκες και 2 ισοπαλίες. Είναι φαβορί στο αυριανό παιχνίδι με τη Σπαλ. Το Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη απόδοση στον «άσο» της Νάπολι.

Στη La Liga η Μπαρτσελόνα προηγείται με 3 βαθμούς διαφορά από τη Σεβίλλη και την Ατλέτικο Μαδρίτης. Υποδέχεται αύριο τη Θέλτα και θα επιδιώξει μία ακόμα νίκη. Και ο «άσος» της Μπαρτσελόνα προσφέρεται σε ακόμα μεγαλύτερη απόδοση από το Pamestoixima.gr.

Προβάδισμα η Σοσιεδάδ στο βάσκικο ντέρμπι με την Αλαβές

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το σημερινό βάσκικο ντέρμπι ανάμεσα στη Σοσιεδάδ και την Αλαβές. Προβάδισμα έχει η γηπεδούχος και η νίκη της έχει ακόμα μεγαλύτερη απόδοση στο Pamestoixima.gr.

Στη Ligue 1 η Παρί Σεν Ζερμέν κάνει περίπατο. Είναι αήττητη με 14 νίκες και 2 ισοπαλίες κι έχει ξεφύγει 10 βαθμούς από τη δεύτερη Λιλ. Λογικά πρέπει να κερδίσει και το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με τη Ναντ. Ιδιαίτερα ανταγωνιστική είναι η απόδοση του «άσου» της Παρί Σεν Ζερμέν στο Pamestoixima.gr.

Σε τέσσερα ακόμα πρωταθλήματα, το Βέλγιο, την Πορτογαλία, την Ολλανδία και την Τουρκία, το Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις στα φαβορί και πιο συγκεκριμένα στους «άσους» της Γάνδης κατά της Σερκλ Μπριζ, της Πόρτο κόντρα στη Ρίο Άβε και στα «διπλά» του Άγιαξ με την Ουτρέχτη και της Φενερμπαχτσέ με την Αντάλιασπορ.

Πολλές στοιχηματικές επιλογές με ανταγωνιστικές αποδόσεις

Το Pamestoixima.gr είναι διαθέσιμο και μέσω εφαρμογής (app) για κινητά και tablet, δίνοντας τη δυνατότητα στους παίκτες να ενημερωθούν και να επιλέξουν εύκολα και γρήγορα όλες τις διαθέσιμες στοιχηματικές επιλογές, όπου και αν βρίσκονται.

Η πλήρως ανανεωμένη και τεχνολογικά αναβαθμισμένη πλατφόρμα αθλητικού στοιχηματισμού του ΟΠΑΠ προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις, περισσότερες στοιχηματικές επιλογές και «έξυπνο» cash out.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x