Προτεινόμενα

Επιστροφή* στο Europa League και εκατοντάδες αγορές

Οι κορυφαίοι αγώνες στη σέντρα με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις και χιλιάδες ειδικά στοιχήματα.

 Μπροστά στη μεγαλύτερη πρόκληση της χρονιάς βρίσκεται ο Ολυμπιακός, που αντιμετωπίζει την Άρσεναλ για τους «32» του Europa League. Οι «ερυθρόλευκοι» έμειναν στην 3η θέση του ομίλου τους στο Champions League πίσω από Μπάγερν και Τότεναμ, ωστόσο η νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα την τελευταία αγωνιστική, εξασφάλισε τη συνέχεια της ευρωπαϊκής πορείας τους. Αγωνιστικά, έρχονται από το άνετο 4-0 επί του Πανιωνίου στο πρωτάθλημα, σε μια αναμέτρηση που μπήκαν με το πόδι κολλημένο στο γκάζι για ένα μισάωρο, σημειώνοντας τέσσερα γκολ. Στο υπόλοιπο του αγώνα έκαναν περισσότερο συντήρηση δυνάμεων, με δεδομένη την αναμέτρηση με τους «κανονιέρηδες», αλλά και το ντέρμπι κορυφής με τον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Κυριακή στην Τούμπα.

Επιστροφή* στο Europa League και χιλιάδες διαφορετικές επιλογές! |21+

 Από την πλευρά της η Άρσεναλ, μετά το καταστροφικό ξεκίνημα στη χρονιά, μοιάζει να βρίσκει πατήματα υπό τις οδηγίες του Μίκελ Αρτέτα. Με τον Ισπανό στον πάγκο, η εικόνα των Λονδρέζων βελτιώθηκε στο χορτάρι, παρά το γεγονός ότι νίκησαν μόνο σε δύο από τα έξι πιο πρόσφατα για την Premier League. Την Κυριακή υποδέχτηκαν τη Νιουκάστλ και μπορεί να επιβλήθηκαν με το ευρύ 4-0, αλλά όλα τα τέρματά τους ήρθαν από το 54’ και μετά (Ομπαμεγιάνγκ 54’, Πέπε 57’, Οζίλ 90’, Λακαζέτ 90’).

bwin  –  Με το Build A Bet, πλέον μπορείς να συνδυάζεις πολλές αγορές σε ένα στοίχημα από τον ίδιο αγώνα.

Η συχνή συμμετοχή σε παίγνια εκθέτει σε κίνδυνο εθισμού και απώλεια περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777. Απαγορεύεται να παίζουν τυχερά παίγνια άτομα κάτω των 21 ετών. Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x