Προτεινόμενα

Η «απάντηση» του Καλάθη

Ο Νικ Καλάθης αναμένεται να δώσει απαντήσεις στους επικριτές του και να κουβαλήσει στις πλάτες του τον Παναθηναϊκό στον 3ο αγώνα της σειράς με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, αφού ηττήθηκε και στα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς με τη Ρεάλ Μαδρίτης και πλέον καλείται να αντιδράσει, αν θέλει να μείνει ζωντανός στη διεκδίκηση ενός εισιτηρίου για το Final Four.

Οι «πράσινοι» είναι απόλυτα εξαρτημένοι από την απόδοση του ηγέτη τους, Νικ Καλάθη. Ο ομογενής γκαρντ δεν βοήθησε και πολύ την ομάδα του, ειδικά στο δεύτερο ματς, ενώ στις δύο πρώτες αναμετρήσεις είχε συνολικά 18 πόντους με 6/30 εντός παιδιάς.

Εντούτοις, περιμένουμε από τον 30χρονο playmaker να δώσει απαντήσεις τώρα στους επικριτές του και να κουβαλήσει στις πλάτες του το «τριφύλλι», ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι στα 10 τελευταία ευρωπαϊκά παιχνίδια του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ πέτυχε τουλάχιστον 10 πόντους.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει τους Over/Under 13,5 πόντους του Καλάθη με 0% γκανιότα.

Συνυπολογίζοντας και το γεγονός πως δεν… γίνεται να είναι τόσο κακός όσο στις δύο πρώτες συναντήσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης, θα στραφούμε στους Over 13,5 πόντους του Νικ Καλάθη με απόδοση 2,00 στο Pamestoixima.gr.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x