Προτεινόμενα

Ηοοps for Hope

Το «Ηοοps for Hope» είναι μια σπουδαία πρωτοβουλία για την ενίσχυση των αθλητών της Εθνικής Ομάδας Καλαθοσφαίρισης με Αμαξίδιο.

Με κύριο σκοπό και στόχο την ανάπτυξη του αθλήματος καλαθοσφαίρισης με αμαξίδιο, ο ΟΠΑΠ υποστήριξε την ενέργεια και κατ’ επέκταση το έργο της ΟΣΕΚΑ, όντας γι ακόμα μια φορά έμπρακτα πιστός  στην υποστήριξη του ελληνικού αθλητισμού.

Ο ΟΠΑΠ λοιπόν, σε συνεργασία και με την ομοσπονδία, κάλεσε για καλό σκοπό 5 Έλληνες θρύλους του μπάσκετ να συμμετάσχουν στο Hoops For Hope μέσα από μπασκετικά drills δεξιοτήτων. Εκείνοι ανταποκρίθηκαν στην πρόταση και μαζί με τις ακαδημίες τους συμμετείχαν στην ενέργεια.

Για να συγκεντρωθούν έσοδα για τον σκοπό, στη δράση συμμετείχε και ο διεθνούς φήμης και πολυβραβευμένος Illustrator, Χάρης Τσέβης, ο  οποίος δημιούργησε 5 πολύ ιδιαίτερα πορτραίτα των 5 Ελλήνων Θρύλων του αθλήματος.

Πέντε συλλεκτικά έργα τέχνης  που ο Χάρης Τσέβης δημιούργησε αφιλοκερδώς, χρησιμοποιώντας την τεχνοτροπία του ψηφιακού ψηφιδωτού. Μια τεχνοτροπία που τον κατατάσσει ανάμεσα στους 100 καλύτερους illustrators παγκοσμίως!

Το κάθε πορτραίτο δημιουργήθηκε μέσω ψηφιακής σύνθεσης πρωτότυπων αποκομμάτων από δημοσιεύματα εφημερίδων που αναφέρονται στον κάθε έναν από τους πέντε αθλητές.

Με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν με την πώληση των πορτραίτων, καλύφθηκε η αγορά νέων αμαξιδίων για τους αθλητές της ομάδας της ΟΣΕΚΑ. Έτσι, παράλληλα ενισχύθηκε και η προσπάθεια των αθλητών της στο 9ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης με αμαξίδιο (ECMC 2019)

Concept Ενέργειας

5 μοναδικά πορτραίτα - 5 αθλητές Top επιπέδου - 5 πάσες

Μετά από κάθε μπασκετικό challenge γίνεται και η αποκάλυψη των πορτραίτων.

Δείτε την αποκάλυψη των πορτραίτων στα ακόλουθα videos.

Ξεκινάμε με τις πάσες και την αποκάλυψη των πορτραίτων

Το 1ο πορτραίτο και η 1η  πάσα στον … Δράκο

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης ήταν ο 1ος από τους 5 αθλητές του οποίου το πρόσωπο αποκαλύφθηκε ύστερα από έναν 3on3 αγώνα… Ο Δράκος μετά την αποκάλυψη έδωσε την πάσα για το επόμενο πορτραίτο..

Δείτε το βίντεο



Η πάσα του Δράκου πήγε στο τρίποντο κι εκεί περίμενε ο Αλβέρτης.

Η αποκάλυψη του 2ου πορτραίτου – 2η πάσα

Ο παλαίμαχος άσσος του Παναθηναϊκού και της Εθνικής με το χέρι… αλφάδι ήταν ο ιδανικός για να λάβει συμμετοχή μαζί με τα παιδιά από τις ακαδημίες του. Όταν σε διδάσκει ο Φραγκίσκος Αλβέρτης τα σουτ θα μπουν, πράγμα που έγινε και στο 3-point challenge που συμμετείχαν τα παιδιά…. Έτσι έγινε ένα ακόμα βήμα για την αποκάλυψη του πορτραίτου και συνάμα για την ενίσχυση του «Hoops for Hope»

Δείτε τον Φραγκίσκο Αλβέρτη στο βίντεο που ακολουθεί



Στον… μετρ Παπαλουκά η 3η πάσα

Στη μαγική 5άδα του Hoops for Hope προστέθηκε και ο… τσάρος Θοδωρής Παπαλουκάς. Όπως και ο Αλβέρτης, ο Παπαλουκάς, μαζί με τους μαθητευόμενους play makers του, πήρε μέρος σε ένα πρωτότυπο μπασκετικό challenge για να συνεχίσει με τη σειρά του την  ενέργεια  Hoops for Hope.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί



Οι 2 πάσες του Παπαλουκά σε χέρια 2 μεγάλων σκόρερ

Γιάννης Αντετοκούνμπο η 4η πάσα και το πορτραίτο του MVP της Regular Season του NBA προς αποκάλυψη….Σε μια δράση που ένα από τα βασικά μηνύματα που «περνάει» είναι το πώς αν θες μπορείς να πετύχεις το ακατόρθωτο, δεν θα μπορούσε να λείπει ο Greek Freak!

Στο βίντεο, υπό τη φωνή του Βασίλη Σκουντή έρχεται και η 5η πάσα….

Η 5η πάσα γίνεται ασίστ όταν παραλήπτης της μπάλας γίνεται ο αξεπέραστος Νίκος Γκάλης.

Για την περίπτωσή του δεν υπάρχουν λόγια. Δες απλά το βίντεο που ακολουθεί

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x