Προτεινόμενα

Κάτι μαγικό ως τον τελικό;

Το χθεσινό ερυθρόλευκο έπος έχει και συνέχεια; Σίγουρα.

Καταρχάς έχει συνέχεια σήμερα όταν θα μπει το όνομα του στην κληρωτίδα μαζί με τους άλλους 15 μονομάχους. Κι όταν έχεις αποκλείσει την Άρσεναλ με αυτόν τον τρόπο μέσα στο σπίτι της, τότε δικαιούσαι και να πεις ότι κανένα όνομα δεν μπορεί να σε φοβίσει. Όταν έχεις κάνει παίκτες σαν τον Λακαζέτ και τον Ομπαμεγιάνγκ να δίνουν όρκο πρόκρισης και τον δεύτερο τον βλέπεις στο 120' να κλαίει, τότε φυσικά και τα όνειρα σου μπορούν να φτάσουν μέχρι το... τέλος του δρόμου.

Δεν είναι όνειρο... είναι αλήθεια
Ο Ολυμπιακός μπορεί πλέον να λογιστεί ως διεκδικητής του τροπαίου. Δεν είναι υπερβολή. Δεν είναι εύκολο, αλλά δεν είναι και όνειρο άπιαστο. Εξάλλου όλα όνειρα είναι μέχρι να τα κάνουμε πραγματικότητα. Και οι παίκτες του Μάρτινς αυτό που μπορεί να το είχαν δει στον ύπνο τους τη βραδιά πριν τη ρεβάνς με την Άρσεναλ το είδαν να υλοποιείται στο «Εμιρέιτς» το βράδυ της Πέμπτης. Ένα όνειρο λοιπόν πραγματοποιήθηκε και είναι αυτό που γεννά και τα υπόλοιπα.

Και τώρα τι;
Τώρα λοιπόν είναι ώρα να ξαναμπεί ο Ολυμπιακός σε αγωνιστικούς ρυθμούς, περιμένοντας τι θα βγάλει η κληρωτίδα το μεσημέρι. Πριν όμως μάθουμε τον αντίπαλο του στη φάση των «16», νόμιμες online στοιχηματικές πλατφόρμες έχουν ήδη οργιάσει. Πάντα εφευρετικές και πρωτότυπες έχουν ήδη βγάλει αποδόσεις που ελκύουν για τρία μαγικά ενδεχόμενα.

Το πρώτο είναι να φτάσει ο Ολυμπιακός στα ημιτελικά της διοργάνωσης, δηλαδή να αποκλείσει ακόμη δύο ομάδες. Το δεύτερο έχει να κάνει με την παρουσία του στον τελικό, που θα είναι η δεύτερη ελληνικής ομάδας σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Και η τρίτη; Μα φυσικά αυτό που είναι στο μυαλό κάτι μαγικό, όπως λένε και οι φίλοι του Ολυμπιακού. Να γίνει η πρώτη ομάδα στην Ελλάδα που θα κατακτήσει έναν ευρωπαϊκό τίτλο. Αν μη τι άλλο υπάρχει... δικαίωμα στο όνειρο.

Δείτε τις ενισχυμένες αποδόσεις & τα ειδικά στοιχήματα για την πορεία του Ολυμπιακού στο Europa League

21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x