Προτεινόμενα

Κλείνουν τα εισιτήρια για το μεγάλο τελικό

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλά ειδικά στοιχήματα στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ για τους δύο ημιτελικούς του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής

Το Κύπελλο Εθνών Αφρικής μπήκε στην τελική ευθεία. Την Κυριακή θα διεξαχθούν οι δύο ημιτελικοί. Στις 19:00 θα ξεκινήσει ο πρώτος ημιτελικός και στις 22:00 θα γίνει η σέντρα στο δεύτερο.

Οι ομάδες που θα επικρατήσουν θα προκριθούν στο μεγάλο τελικό, ο οποίος θα διεξαχθεί την Παρασκευή 19 Ιουλίου. Οι ηττημένες θα διεκδικήσουν την τρίτη θέση στο μικρό τελικό, ο οποίος θα γίνει την Τετάρτη 17 Ιουλίου.

Δυνατές συγκινήσεις με συναρπαστικά παιχνίδια και αρκετές εκπλήξεις έχει προσφέρει μέχρι τώρα η διοργάνωση. Οι ημιτελικοί αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Ειδικά στοιχήματα για την πρόκριση, τους σκόρερ και τα κόρνερ

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλά ειδικά στοιχήματα στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ για τους δύο ημιτελικούς του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν μεταξύ άλλων, στην πρόκριση, το λεπτό του πρώτου και του τελευταίου γκολ, τη νίκη με μηδέν παθητικό, τη διαφορά νίκης, την πρώτη και την τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, τον αριθμό των κόρνερ των δύο ομάδων και του αγώνα, το πρώτο και το τελευταίο κόρνερ, την νικήτρια των κόρνερ, τον σκόρερ του πρώτου γκολ, του τελευταίου γκολ και οποιουδήποτε γκολ, το τελικό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με Over/Under 2,5 ή 3,5 γκολ και Goal/No Goal, την ομάδα που θα σκοράρει πρώτη σε συνδυασμό με το τελικό αποτέλεσμα, τα μονά/ζυγά γκολ, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, το ημίχρονο με το υψηλότερο σκορ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x