Προτεινόμενα

Ξέχνα το πορτοφόλι στο σπίτι και κάνε τις αγορές σου!

Μπορεί ο τίτλος του άρθρου να είναι οξύμωρος αλλά είναι 100% αληθινός!

Αναλογίσου πόσες φορές τα έχεις βάλει με τον εαυτό σου επειδή ξέχασες να πάρεις μαζί σου το πορτοφόλι ή την κάρτα σου και χρειάστηκε ν’ αγοράσεις κάτι…

Όλες αυτές οι φορές, αφορούν στιγμές στις οποίες αυτό που θες ν’ αγοράσεις το χρειάζεσαι συνήθως πάση θυσία… Δεν έχει σημασία πόσο μικρό ή μεγάλο μπορεί να είναι. Σημασία έχει ότι το θες εκείνη τη στιγμή και δε μπορείς να το αγοράσεις.

Συμβαίνει σχεδόν καθημερινά

Μπορεί να είσαι στο δρόμο για τη δουλειά και να θες ν΄αγοράσεις έναν καφέ. Μπορεί να πηγαίνεις για τρέξιμο και να θες ν’ αγοράσεις ένα μπουκάλι νερό για να ξεδιψάσεις και δεν έχεις πάρει μαζί πορτοφόλι ή κάρτα γιατί πολύ απλά, βγήκες να κάνεις τη γυμναστική σου και δεν θες να έχεις γεμάτες τσέπες… Πράγματα απλά και καθημερινά που μπορεί να σου συμβούν ανά πάσα στιγμή.

Η λύση παρουσιάζεται σε κάθε μια από τις ακόλουθες εικόνες αλλά θα εξηγήσουμε αναλυτικά και παρακάτω.



Στο κυρίως θέμα του άρθρου μας πάλι.

Υπάρχουν 3+1 τουλάχιστον τρόποι με τους οποίους μπορείς να αγοράσεις κάτι ενώ δεν έχεις μαζί σου χρήματα ή την κάρτα σου… Το να μην το αγοράσεις δεν είναι επιλογή!

Τρόπος Νο 1

Να αγοράσεις «βερεσέ». Ο τρόπος αυτός «περνάει» σε 2-3 μαγαζιά της γειτονιάς σου (κυρίως μικρά) που σε ξέρουν από μικρό παιδί και σ’ εμπιστεύονται.

Τρόπος Νο 2

Η σπάνια περίπτωση ν’ αναβλύζει πετρέλαιο στην αυλή σου… Έτσι ναι, αγοράζεις αυτό που θες και πληρώνεις μετά.

Αν δεν είσαι όμως αυτός και παράλληλα είσαι και έξω από τη γειτονιά σου? Τι κάνεις?

Τρόπος Νο 3

Να έχεις το κινητό σου και να κάνεις την πληρωμή ηλεκτρονικά. Πολύ πιθανό, αλλά υπάρχει και πιο απλή λύση, που περιγράφεται παρακάτω.

Δες στον επόμενο τρόπο το γιατί…

Τρόπος Νο 3+1

Είναι κάτι πολύ απλό και παράλληλα τόσο ευφυές. Κάτι που σου επιτρέπει να κάνεις τα ψώνια σου χωρίς να κρατάς απολύτως τίποτα μαζί σου. Σκέψου ένα πορτοφόλι hands free …. Ή σχεδόν hands free, θα καταλάβεις στη συνέχεια.

Είναι κάτι το οποίο απευθύνεται σε:
• κάθε ηλικία και φύλο
• όσους τους αρέσουν τα sports όπως το running, η ποδηλασία, το μπάσκετ μέχρι και η κολύμβηση.

Με λίγα λόγια, είναι κάτι που μπορεί να περιγραφεί με 5 λέξεις και 1 εικόνα…
Είναι: απλό, γρήγορο, έξυπνο, ασφαλές & όμορφο



Αναλυτικά:

Απλό γιατί: Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να φορέσεις το Garmin Smartwatch σου
Γρήγορο γιατί: Με μια κίνηση μόνο, πληρώνεις αυτό που θες χωρίς να ψάχνεις
Έξυπνο γιατί: Λειτουργεί ανέπαφα χωρίς να χρειάζεται να βάζεις το Pin σου συνέχεια
Ασφαλές γιατί: Λειτουργεί μέσω της Alpha Bank
Όμορφο γιατί: Εδώ αρκεί η ακόλουθη εικόνα



Δεν υπάρχει πιο απλή και παράλληλα gadget λύση από το να φοράς το Garmin smartwatch σου και να πραγματοποιείς τις πληρωμές σου. Ένα κόσμημα που έχει όλες τις λειτουργίες smart και παράλληλα το χρησιμοποιείς σαν πορτοφόλι. Ένας τρόπος για να κάνουν όλοι τις αγορές τους και ένα πολύτιμο εργαλείο για εκείνους τους οποίους θέλουν να κάνουν τις αγορές τους ενώ παράλληλα αθλούνται.

Έχοντας το know how

Όπως και πριν από 2 χρόνια, η Alpha Bank ανακοίνωσε το My Alpha Wallet, το 1ο ηλεκτρονικό πορτοφόλι, έτσι και τώρα, για ακόμα μια φορά δείχνει ξανά το δρόμο στις ηλεκτρονικές συναλλαγές μέσω ενός gadget που απευθύνεται πραγματικά σε όλους.

Με το Garmin Pay, η Alpha Bank δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους χρεωστικών και πιστωτικών VISA, να πραγματοποιούν εύκολες, ασφαλείς και ανέπαφες συναλλαγές μέσω contactless POS με τον πλέον πανεύκολο τρόπο. Μόνο με το να φορούν το Garmin Smartwatch.

Η εφαρμογή παρουσιάσθηκε για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά με την ευκαιρία του Spetsathlon, που αποτελεί μία ετήσια διοργάνωση-σταθμό για το ελληνικό τρίαθλο, και πραγματοποιήθηκε στις Σπέτσες από την Παρασκευή 10 έως την Κυριακή 12 Μαΐου 2019.

Για περισσότερο Info κάνε click εδώ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x