Προτεινόμενα

Μακροχρόνια για Κόπα Άφρικα

Το Κόπα Άφρικα ξεκινάει στην Αίγυπτο και το Πάμε Στοίχημα μας προσφέρει μια σειρά από επιλογές στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ για μακροχρόνια στοιχήματα και όχι μόνο.

Μια διοργάνωση με πολλές ιδιαιτερότητες κάνει σέντρα στην Αίγυπτο σήμερα. Ο λόγος για το Κόπα Άφρικα, που θα έχει αρκετές αλλαγές. Καταρχάς, οι ομάδες έγιναν 24 από 16, ενώ πλέον άλλαξαν και οι μήνες διεξαγωγής του: από Ιανουάριο/Φεβρουάριο μεταφέρθηκε σε Ιούνιο/Ιούλιο.

Σε γενικές γραμμές είναι ένας θεσμός που δεν μπορούν να γίνουν ασφαλείς εκτιμήσεις για τα φαβορί και τα αουτσάιντερ. Ο λόγος είναι πως οι περισσότερες ομάδες βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο, ενώ αρκετοί παίκτες είναι άγνωστοι και διψούν για διάκριση. Ελαφρύ προβάδισμα για τον τίτλο θα λέγαμε ότι έχει η «οικοδέσποινα» Αίγυπτος του Σαλάχ, που προσφέρεται σε απόδοση 4.75 από το Πάμε Στοίχημα.

Από ‘κει και πέρα, το Καμερούν, που κατέκτησε την προηγούμενη διοργάνωση, προσφέρεται στο 15.00 από το Πάμε Στοίχημα στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ. Καλή επιλογή μοιάζει και η Γκάνα, η οποία «πληρώνει» 7.00 στο Πάμε Στοίχημα για να φτάσει στην κούπα. Τα «μαύρα αστέρια» προχωράνε τουλάχιστον μέχρι την τετράδα σε όλες τις εκδόσεις του θεσμού από το 2008 κι εντεύθεν! Δείγμα συνέχειας και συνέπειας. Τώρα διαθέτουν ένα πολύ καλό, ποιοτικό και γεμάτο -σε όλες τις θέσεις- ρόστερ, ενώ διαθέτουν και κάποιες μονάδες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά όταν χρειαστεί.

Για πρώτο σκόρερ του Κόπα Άφρικα θα επιλέγαμε τον Σαντιό Μανέ, ο οποίος αποτελεί τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή της Σενεγάλης και προέρχεται από σούπερ σεζόν με τη Λίβερπουλ. Ο 27χρονος επιθετικός θα καθοδηγήσει την ομάδα του, που μπορεί να φτάσει μακριά στο θεσμό. Σε απόδοση 7.00 στο Πάμε Στοίχημα για να βγει πρώτος σκόρερ.

Όσον αφορά την πρεμιέρα του θεσμού και δη το ματς Αίγυπτος-Ζιμπάμπουε, υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη και αυτό είναι οι «φαραώ». Εντούτοις, οι αποδόσεις του άσου κρίνονται… ασύμφορες. Για να μεγαλώσουμε λίγο την τιμή τους, θα στραφούμε στο συνδυασμό άσου και under 2,5, που πληρώνει 2.45 στο Πάμε Στοίχημα. Ούτως ή άλλως περιμένουμε «κλειστό» παιχνίδι με χαμηλό τέμπο και στην ουσία μια οριακή νίκη της «οικοδέσποινας», η οποία θα έχει και την πίεση για το αποτέλεσμα.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ:
Κατάκτηση Κυπέλλου Εθνών Αφρικής Γκάνα 7.00 Πάμε Στοίχημα
Πρώτος σκόρερ Κυπέλλου Εθνών Αφρικής Σαντιό Μανέ 7.00 Πάμε Στοίχημα
Αίγυπτος-Ζιμπάμπουε 1+Under 2,5 2.45 Πάμε Στοίχημα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x