Προτεινόμενα

Μεγάλα φαβορί στα ματς των Κυπέλλων και Λιγκ Καπ

Ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις προσφέρει το Pamestoixima.gr για τις νίκες των ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού, Μάντσεστερ Σίτι, Παρί Σεν Ζερμέν, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα.

Οι αγώνες των Κυπέλλων και Λιγκ Καπ κυριαρχούν από σήμερα έως την Πέμπτη. Στο Κύπελλο Ελλάδας θα διεξαχθούν τα πρώτα παιχνίδια της φάσης των «16».

Εκτός έδρας αγωνίζονται σήμερα, ο ΠΑΟΚ στις 17:00 με την Παναχαϊκή και ο Ολυμπιακός στις 17:15 με τη Ξάνθη κι έχουν το προβάδισμα για τη νίκη.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις για τα «διπλά» του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού.

Την πρόκριση από τα πρώτα παιχνίδια θέλουν η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα

Στη φάση των «16» βρίσκεται και το Κύπελλο Ισπανίας. Δύο από τα μεγάλα φαβορί είναι η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα. Θέλουν να τελειώσουν την πρόκριση από τα πρώτα παιχνίδια.

Η Ρεάλ υποδέχεται αύριο (22:30) τη Λεγκανές και η Μπαρτσελόνα παίζει εκτός έδρας την Πέμπτη (22:30) με τη Λεβάντε. Και για τις νίκες της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα το Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμη μεγαλύτερες αποδόσεις.

Στο Λιγκ Καπ Αγγλίας θα διεξαχθούν οι πρώτοι ημιτελικοί. Το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση είναι η κάτοχος του τίτλου Μάντσεστερ Σίτι, η οποία υποδέχεται αύριο (21:45) τη Μπέρτον. Στόχος της είναι η νίκη με μεγάλο σκορ, που θα της δώσει από τον πρώτο αγώνα το εισιτήριο για τον τελικό. Ιδιαίτερα ανταγωνιστική είναι η απόδοση του Pamestoixima.gr και για τον «άσο» της Μάντσεστερ Σίτι.

Στο Λιγκ Καπ Γαλλίας οι αγώνες είναι νοκ άουτ. Για την προημιτελική φάση η Παρί Σεν Ζερμέν αντιμετωπίζει αύριο (22:05) εντός έδρας την Γκινγκάμπ και λογικά θα πάρει την πρόκριση. Ο «άσος» της στο Pamestoixima.gr έχει ακόμα μεγαλύτερη απόδοση.

Πολλές στοιχηματικές επιλογές, ανταγωνιστικές αποδόσεις και «έξυπνο» cash out

Το Pamestoixima.gr είναι διαθέσιμο και μέσω εφαρμογής (app) για κινητά και tablet, δίνοντας τη δυνατότητα στους παίκτες να ενημερωθούν και να επιλέξουν εύκολα και γρήγορα όλες τις διαθέσιμες στοιχηματικές επιλογές, όπου και αν βρίσκονται.

Η πλήρως ανανεωμένη και τεχνολογικά αναβαθμισμένη πλατφόρμα αθλητικού στοιχηματισμού του ΟΠΑΠ προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις, περισσότερες στοιχηματικές επιλογές και «έξυπνο» cash out.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x