Προτεινόμενα

Μονομαχία τίτλου στην Πρέμιερ Λιγκ με πλούσιες στοιχηματικές επιλογές

Το Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Σίτι αποτελεί αναμφίβολα το σπουδαιότερο ματς της 12ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ και το Πάμε Στοίχημα μας προσφέρει πλούσιες επιλογές για ποντάρισμα.

Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι συγκρούονται στο «Άνφιλντ», με τις δύο ομάδες να τρέχουν σε δική τους… κούρσα για την κατάκτηση του τίτλου. Στο Πάμε Στοίχημα βρίσκουμε μια πληθώρα επιλογών για ποντάρισμα, όπως και «ειδικά» στοιχήματα για ποντάρισμα.

Οι «κόκκινοι» δεν σταματούν να… πυροβολούν και μόνο σε ένα φετινό ματς έχουν μείνει άσφαιροι. Συν τοις άλλοις, έχουν στα υπέρ τους την έδρα, αφού στο «Άνφιλντ» δεν έχουν χάσει από τον Απρίλιο του 2017 σε επίπεδο πρωταθλήματος, ενώ και με τους «πολίτες» έχουν εξαιρετική παράδοση εκεί: τελευταία φορά που ηττήθηκαν ήταν το 2003!

Από την άλλη, η ομάδα του Γκουαρδιόλα πάει στο Λίβερπουλ για να φτάσει σε μια νίκη που θα την φέρει στο -3 από την κορυφή. Η Μάντσεστερ Σίτι δεν έχει περιθώριο για νέα απώλεια και γνωρίζει πως με ήττα ο τίτλος θα κάνει… φτερά, κατά πάσα πιθανότητα.

Από ‘κει και πέρα, περιμένουμε ένα ματς με καλό ρυθμό και πολλές φάσεις εκατέρωθεν, αφού οι δύο ομάδες ξεχειλίζουν από ποιότητα από το κέντρο και μπροστά. Έτσι, θα στραφούμε σε πιο ειδικές επιλογές, που αξίζουν το ρίσκο.

Στο Πάμε Στοίχημα προσφέρονται το «ειδικό» με το ακριβές σκορ: το να λήξει 2-1, 2-2 ή 1-3 πληρώνει 3.75 και είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή. Κατά τα λοιπά, περιμένουμε υψηλό τέμπο από το πρώτο μέρος και δύο ομάδες που θα κυνηγούν το γκολ. Βάσει αυτού, μοιάζει πολύ πιθανό το over 1,5 γκολ και στα δύο ημίχρονα, που προσφέρεται σε απόδοση 3.75 στο Πάμε Στοίχημα.

Τέλος, μια επιλογή σε ανάλογο μοτίβο, είναι το να σκοράρει ο επιθετικός της Λίβερπουλ, Ρομπέρτο Φιρμίνο, αλλά και να σημειωθούν 4-6 γκολ στον αγώνα, ενδεχόμενο που πληρώνει 5.50 στο Πάμε Στοίχημα.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ:

Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι

Ακριβές σκορ 2-1, 2-2 ή 1-3         3.75

Over 1,5 και στα δύο ημίχρονα 3.75

Να σκοράρει ο Φιρμίνο και 4-6 γκολ στον αγώνα            5.50

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x