Προτεινόμενα

Μπάγερν Μονάχου-Ολυμπιακός με πλούσιες στοιχηματικές επιλογές

Στο Πάμε Στοίχημα προσφέρονται πλούσιες επιλογές για την αναμέτρηση Μπάγερν Μονάχου-Ολυμπιακός.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την Μπάγερν Μονάχου στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ, με το Πάμε Στοίχημα να μας προσφέρει ένα πλουσιότατο μενού και πληθώρα στοιχηματικών επιλογών.

Από ‘κει και πέρα, έχουμε σταμπάρει δύο ειδικά στοιχήματα, που προσφέρονται σε πολύ καλές αποδόσεις και σηκώνουν ρίσκο. Καταρχάς, είναι ένα ερώτημα το πως θα παρουσιαστούν οι γηπεδούχοι μετά την απόλυση του Νίκο Κόβατς.

Οι Βαυαροί θα ψάξουν ένα ξέσπασμα, ωστόσο είναι φανερό ότι δεν «τραβάνε», ενώ δίνουν δικαιώματα και αμυντικά. Βάσει αυτού, υπάρχει αξία στην εξής επιλογή: ακριβές σκορ 2-1, 2-2 ή 3-2, που πληρώνει 6.00 στο Πάμε Στοίχημα. Ούτως ή άλλως να θυμίσουμε ότι το προ δύο εβδομάδων παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων έληξε με νίκη της Μπάγερν με σκορ 3-2.

Κατά τα λοιπά, το Πάμε Στοίχημα μας προσφέρει πολλά συνδυαστικά στοιχήματα για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση,όπως οι πόντοι αξιολόγησης, το «τελικό αποτέλεσμα ή over/under 2,5», αλλά και το «πότε θα γίνει over 2,5» το ματς.

Στην τελευταία επιλογή θα σταθούμε λίγο παραπάνω, κυρίως αναλογιζόμενοι το πως εξελίσσονται οι αγώνες της Μπάγερν. Συγκεκριμένα, η τελευταία υποχρέωσή της έγινε over 2,5 από το 37’, ενώ στο παιχνίδι του Φαλήρου είχαν επιτευχθεί δύο γκολ από το 34’.

Αντίστοιχα, στο ματς με την Τότεναμ στο Λονδίνο το over 2,5 επιβεβαιώθηκε από το 45’. Βάσει όλων αυτών, αλλά και της… αγριεμένης διάθεσης που αναμένεται να δείξουν οι γηπεδούχοι, στρεφόμαστε στην επιλογή «30:00-λήξη πρώτου ημιχρόνου», όσον αφορά το χρονικό σημείο που θα γίνει over 2,5 το συγκεκριμένο παιχνίδι.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ:
Πότε θα γίνει Over 2,53 0:00-λήξη πρώτου ημιχρόνου 4.60
Ακριβές σκορ 2-1, 2-2 ή 3-26.00

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x