Προτεινόμενα

Ντέρμπι παντού, στην Serie A, την Premier League, το Copa Libertadores

To Pamestoixima.gr προσφέρει ειδικά στοιχήματα με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις για τους αγώνες Γιουβέντους-Ίντερ, Τσέλσι-Μάντσεστερ Σίτι και Ρίβερ Πλέιτ-Μπόκα Τζούνιορς

Μεγάλα παιχνίδια γίνονται από σήμερα έως την Κυριακή. Ξεχωρίζουν τα ντέρμπι, στη Serie A, Γιουβέντους-Ίντερ, στην Premier League, Τσέλσι-Μάντσεστερ Σίτι και στο Copa Libertadores, Ρίβερ Πλέιτ-Μπόκα Τζούνιορς.

Το Pamestoixima.gr προφέρει, για τα τρία ντέρμπι, πολλές στοιχηματικές επιλογές και ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις.

Θα ανοίξει το σκορ ο Ρονάλντο στο ντέρμπι Γιουβέντους-Ίντερ;

Στη Serie A, η Γιουβέντους έχει ξεφύγει στη βαθμολογία. Είναι αήττητη με 13 νίκες και μία ισοπαλία και υποδέχεται απόψε στις 21:30, την τρίτη Ίντερ, η οποία έχει 11 πόντους λιγότερους.

Πρωταγωνιστής και στο σημερινό ντέρμπι αναμένεται να είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Έχει πετύχει 10 γκολ στο πρωτάθλημα. Σε 4 αγώνες, με τη Σασουόλο, τη Φροζινόνε, την Τζένοα και τη Σπαλ, άνοιξε το σκορ. Θα καταφέρει να πετύχει και απόψε το πρώτο γκολ;

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη απόδοση στο ειδικό στοίχημα για να πετύχει το πρώτο γκολ ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο ντέρμπι Γιουβέντους-Ίντερ.

Θα βρουν δίχτυα στο Stamford Bridge και ο Αζάρ και ο Αγκουέρο;

Στην Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με διαφορά 2 βαθμών από τη Λίβερπουλ. Παραμένει αήττητη με 13 νίκες και 2 ισοπαλίες. Δίνει δύσκολο παιχνίδι αύριο, στις 19:30, στο Stamford Bridge, με την Τσέλσι, η οποία βρίσκεται στην τέταρτη θέση, με 10 βαθμούς λιγότερους.

Ο Εντέν Αζάρ και ο Σέρχιο Αγκουέρο είναι δύο από τα μεγάλα αστέρια των δύο ομάδων. Ο πρώτος έχει πετύχει 7 γκολ στην Premier League και ο δεύτερος 8. Θα βρουν δίχτυα και οι δύο, στο αυριανό ντέρμπι στο Stamford Bridge;

Το ειδικό στοίχημα του Pamestoixima.gr με ακόμα μεγαλύτερη απόδοση, στο ντέρμπι Τσέλσι-Μάντσεστερ Σίτι, είναι για να σκοράρουν και ο Αζάρ και ο Αγκουέρο.

Θα σκοράρουν στον τελικό του Libertadores και ο Πράτο και ο Αμπίλα;

Την Κυριακή, στις 21:30, θα διεξαχθεί στη Μαδρίτη, στο Santiago Bernabeu, ο δεύτερος τελικός του Copa Libertadores, ανάμεσα στη Ρίβερ Πλέιτ και τη Μπόκα Τζούνιορς. Τα επεισόδια, που έγιναν κατά την άφιξη της αποστολής της Μπόκα Τζούνιορς στο γήπεδο, οδήγησαν σε αναβολή το δεύτερο τελικό, ο οποίος τελικά ορίστηκε σε ισπανικό έδαφος.

Ο πρώτος τελικός έληξε ισόπαλος με 2-2. Το σκορ άνοιξε για τη Μπόκα Τζούνιορς ο Ραμόν Αμπίλα, ενώ το πρώτο γκολ της Ρίβερ Πλέιτ, με το οποίο ισοφάρισε 1-1, σημείωσε ο Λούκας Πράτο. Θα καταφέρουν να πετύχουν γκολ και στο δεύτερο τελικό;

Το Pamestoixima.gr προσφέρει, για τον τελικό του Copa Libertadores Ρίβερ Πλέιτ-Μπόκα Τζούνιορς, ειδικό στοίχημα με ακόμα μεγαλύτερη απόδοση, για να σκοράρουν και ο Πράτο και ο Αμπίλα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x