Προτεινόμενα

Ντέρμπι στο League Cup Αγγλίας, εμβόλιμη αγωνιστική στη Γερμανία

To Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις για τον προημιτελικό του League Cup Άρσεναλ-Τότεναμ και τα παιχνίδια της 16ης αγωνιστικής της Bundesliga.

Τα ντέρμπι στην Αγγλία συνεχίζονται. Αύριο, στις 21:45, στο Emirates Stadium, η Άρσεναλ και η Τότεναμ διεκδικούν μία θέση για τα ημιτελικά του League Cup. Πριν από λίγες μέρες, στις 2 Δεκεμβρίου, σε αγώνα για το πρωτάθλημα, η Άρσεναλ επικράτησε με 4-2.

Για την προημιτελική φάση του League Cup θα γίνουν ακόμη σήμερα (21:45) τα παιχνίδια Μίντλεσμπρο-Μπέρτον και Λέστερ-Μάντσεστερ Σίτι και αύριο (21:45) ο αγώνας Τσέλσι-Μπόρνμουθ.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις για το ντέρμπι Άρσεναλ-Τότεναμ και τα υπόλοιπα τρία ματς της προημιτελικής φάσης του League Cup.

Ξέφυγε 9 βαθμούς η Ντόρτμουντ από τη Γκλάντμπαχ και τη Μπάγερν

Στη Γερμανία θα γίνει εμβόλιμη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η Ντόρτμουντ έχει ξεφύγει 9 βαθμούς από τη Γκλάντμπαχ και τη Μπάγερν. Θέλει να διατηρήσει ή και να αυξήσει τη διαφορά, πετυχαίνοντας μία ακόμη νίκη στο σημερινό (21:30) εκτός έδρας παιχνίδι με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Εντός έδρας παίζουν σήμερα (19:30) η Γκλάντμπαχ με τη Νυρεμβέργη και αύριο (21:30) η Μπάγερν με τη Λειψία.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις για όλα τα παιχνίδια της 16ης αγωνιστικής της Bundesliga.

Πολλές στοιχηματικές επιλογές από το Pamestoixima.gr  με μεγάλες αποδόσεις

Οι παίκτες του  Pamestoixima.gr  μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στην πρώτη και την τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, το τελικό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με το σκοράρισμα ή όχι και των δύο ομάδων, τα μονά/ζυγά γκολ, τη νίκη με μηδέν παθητικό, το ημίχρονο με τα περισσότερα γκολ του αγώνα, της γηπεδούχου και της φιλοξενούμενης ομάδας, τον χρόνο του πρώτου γκολ, το αποτέλεσμα μετά από 10 λεπτά.

Το Pamestoixima.gr είναι διαθέσιμο και μέσω εφαρμογής (app) για κινητά και tablet, δίνοντας τη δυνατότητα στους παίκτες να ενημερωθούν και να επιλέξουν εύκολα και γρήγορα όλες τις διαθέσιμες στοιχηματικές επιλογές, όπου και αν βρίσκονται.

Η πλήρως ανανεωμένη και τεχνολογικά αναβαθμισμένη πλατφόρμα αθλητικού στοιχηματισμού του ΟΠΑΠ προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις, περισσότερες στοιχηματικές επιλογές και «έξυπνο» cash out.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x