Προτεινόμενα

Ντόρτμουντ – Μπάγερν με μια… σαλατιέρα προσφορές!

Από τη «σαλατιέρα» της Μπουντεσλίγκα μια πανδαισία προσφορών στο… πιάτο σας…

Μπουντεσλίγκα στροφή 28η. Το γερμανικό πρωτάθλημα μονοπωλεί το ενδιαφέρον στη μετά-καραντίνας εποχή. Ιδιαίτερη μέρα η σημερινή, καθώς παίζει το Klassiker, το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Ντόρτμουντ και Μπάγερν. Και παίζει με κορυφαίες αποδόσεις, αμέτρητες αγορές και χωρίς γκανιότα!

Το Ντόρτμουντ – Μπάγερν είναι Super Derby (21+)

Τι κι αν το «κίτρινο τείχος» δε θα σείεται; Τι κι αν οι… άχαρες φωνές και ο ήχος των παπουτσιών και της μπάλας θα είναι ό,τι θα θυμίζει ντέρμπι; Μια… σαλατιέρα στοιχηματικών προσφορών, αγορών κλπ. είναι εδώ για να μας θυμίσουν ότι έχουμε μπάλα, έχουμε ντέρμπι, έχουμε πλήθος επιλογών για όλα τα γούστα!

Αν μπορεί κανείς να προβλέψει ποια ομάδα θα κερδίσει το νόμισμα, την εξέλιξη του αγώνα, τον τρόπο με τον οποίο θα σημειωθεί γκολ και αν θα υπάρχει παρέμβαση του VAR τότε μπορεί γι’ αυτόν το Der Klassiker να αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Δείτε τα ειδικά στοιχήματα του αγώνα (21+)

Η αδρεναλίνη εκτοξεύεται στα ύψη με τα combo στοιχήματα που έχουν ετοιμαστεί για την περίσταση. Διασκεδαστικά combo που περιλαμβάνουν σκόρερ, νικήτρια ομάδα, αριθμό κόρνερ και γκολ.

Το υπεύθυνο παιχνίδι είναι πάντα πιο διασκεδαστικό. Πόσο μάλλον όταν οι αγορές προσφέρονται και σε ενισχυμένες αποδόσεις, δηλαδή ακόμα υψηλότερες από τις αρχικές. Σε μια από τις κορυφαίες στοιχηματικές πλατφόρμες η συγκεκριμένη κατηγορία κρύβει πάντα πλήθος επιλογών σε άκρως δελεαστικές «τιμές».

Συνδυαστικά στοιχήματα με το αποτέλεσμα του αγώνα και τον αριθμό των τερμάτων και το αν θα σκοράρουν Ντόρτμουντ και Μπάγερν ή όχι. Θα σημειώσουν γκολ και οι δύο στο πρώτο ημίχρονο; Αλήθεια, θα πετύχει κάποιος παίκτης δύο ή περισσότερα γκολ;

Δείτε τις ενισχυμένες αποδόσεις (21+)

Καλό το στοιχηματάκι, η ποικιλία στις αγορές, τα ειδικά και τα Fun Bets. Κάνουν το παιχνίδι όπως θα ήθελες να είναι, διασκεδαστικό! Μην ξεχνάμε, όμως, πάντα νόμιμα και υπεύθυνα. Άντε, καλή μας απόλαυση στο ντέρμπι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x