Προτεινόμενα

Ο Μέσι θέλει να «κλειδώσει» τον τίτλο

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ιδιαίτερα ανταγωνιστική απόδοση για το πρώτο γκολ από τον Λιονέλ Μέσι στο ντέρμπι Μπαρτσελόνα-Ατλέτικο Μαδρίτης

Οχτώ αγωνιστικές απομένουν για να ολοκληρωθεί το ισπανικό πρωτάθλημα και η Μπαρτσελόνα έχει πάρει διαφορά 8 βαθμών από τη δεύτερη Ατλέτικο Μαδρίτης. Αύριο, στις 21:45, στο Camp Nou, θα λύσουν τους λογαριασμούς τους.

Η Μπαρτσελόνα με νίκη θα «κλειδώσει» τον τίτλο, αλλά και με ισοπαλία θα διατηρήσει τη διαφορά ασφαλείας. Η Ατλέτικο, αν φύγει με το «τρίποντο», θα μειώσει τη διαφορά στους 5 πόντους και θα συνεχίσει να ελπίζει.

Ο Λιονέλ Μέσι αναμένεται να είναι πρωταγωνιστής σ’ ένα ακόμα ντέρμπι. Είναι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 32 γκολ. Σκόραρε και στο 4-4 της Μπαρτσελόνα στην έδρα της Βιγιαρεάλ. Στο 90’ μείωσε το σκορ σε 4-3 και τρία λεπτά αργότερα ο Σουάρες διαμόρφωσε το 4-4.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ιδιαίτερα ανταγωνιστική απόδοση για το πρώτο γκολ από τον Λιονέλ Μέσι στο ντέρμπι Μπαρτσελόνα-Ατλέτικο Μαδρίτης.

Θα σκοράρει ο Φορτούνης στο Αγρίνιο;

Στη Super League, ο Ολυμπιακός θα κυνηγήσει μία ακόμα νίκη την Κυριακή (19:00), στο Αγρίνιο, κόντρα στον Παναιτωλικό.

Ο Κώστας Φορτούνης είναι ο πρώτος σκόρερ των «ερυθρόλευκων» στο πρωτάθλημα με 10 γκολ. Θα προσπαθήσει να σκοράρει και στο Αγρίνιο. Πέρσι πέτυχε 2 γκολ στη νίκη του Ολυμπιακού με 1-4 κατά του Παναιτωλικού.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη απόδοση στο ειδικό στοίχημα για να σκοράρει ο Κώστας Φορτούνης στον αγώνα Παναιτωλικός-Ολυμπιακός.

Θα ανοίξει το σκορ ο Ιγκουαϊν κόντρα στη Γουέστ Χαμ;

Στην Premier League, τη Δευτέρα (22:00) η Τσέλσι είναι φαβορί για τη νίκη στο ματς με την Γουέστ Χαμ. Στόχος της είναι η τετράδα του Champions League. Προέρχεται από το 3-0 κατά της Μπράιτον.

Ο Γκονσάλο Ιγκουαϊν έμεινε στον πάγκο σε αυτό το παιχνίδι, αλλά αναμένεται να αγωνιστεί στο ματς με τη Γουέστ Χαμ. Έχει πετύχει 3 γκολ με την Τσέλσι, 2 κόντρα στη Χάντερσφιλντ και 1 κατά της Φούλαμ. Και στους 2 αγώνες άνοιξε το σκορ.

Η προσφορά του Pamestoixima.gr στον αγώνα Τσέλσι-Γουέστ Χαμ είναι για το πρώτο γκολ από τον Γκονζάλο Ιγκουαϊν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x