Προτεινόμενα

Ο ΣΠΟΡ FM 94,6 «εισβάλει» στο περίπτερο της Anytime στην «Αυτοκίνηση Anytime 2019»

Σας περιμένουμε όλους στο περίπτερο της Anytime, που είναι αυτή τη χρονιά ο Μέγας Χορηγός της «Αυτοκίνηση Anytime 2019».

Τα Σάββατα 9 και 16 Νοεμβρίου, ο ΣΠΟΡ FM και η Anytime, η πρώτη direct ασφάλιση στην Ελλάδα από την INTERAMERICAN,
σε προσκαλούν σε δύο μοναδικά live radio shows στην «Αυτοκίνηση Anytime 2019», στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας (πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού).

Σας περιμένουμε όλους στο περίπτερο της Anytime, στην είσοδο του εκθεσιακού χώρου, όπου και τα δύο Σάββατα, από τις 12:00 έως τις 14:00, οι αγαπημένοι μας δημοσιογράφοι Αντώνης Καρπετόπουλος με τον Κώστα Βαϊμάκη και o Αλέξανδρος Τσουβέλας με τον Σταύρο Χονδροθύμιο αντίστοιχα, θα εκπέμπουν ζωντανά από τον αέρα του σταθμού και θα φιλοξενήσουν διαγωνισμούς με anytime έπαθλα.

Μαζί μας θα βρίσκονται εκπρόσωποι της Anytime, για να συζητήσουμε για τη νέα της ταυτότητα και φιλοσοφία του brand, αλλά και για την ποικιλία των υπηρεσιών και των καινοτόμων προϊόντων νέας γενιάς που παρέχει, επαναπροσδιορίζοντας την έννοια της ασφάλειας.

Σας περιμένουμε όλους στο περίπτερο της Anytime, που είναι αυτή τη χρονιά ο Μέγας Χορηγός της «Αυτοκίνηση Anytime 2019», για να συνομιλήσουμε και να γνωρίσουμε παρέα ένα νέο κόσμο που προσφέρει «κάθε στιγμή περισσότερα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x