Προτεινόμενα

Οι «αιώνιοι» θέλουν μόνο τη νίκη και για το γόητρο

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις στα ειδικά στοιχήματα για να σκοράρουν ο Μακέντα και ο Φορτούνης στο ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Το ντέρμπι των «αιωνίων» αντιπάλων κλέβει την παράσταση στη Super League. Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός θέλουν τη νίκη όχι μόνο για βαθμολογικούς λόγους, αλλά και για το γόητρο, στο μεταξύ τους παιχνίδι, που θα διεξαχθεί την Κυριακή, στις 19:00, στο ΟΑΚΑ. Η πρώτη αναμέτρησή τους στο Καραϊσκάκη έληξε ισόπαλη με 1-1.

Οι «πράσινοι» κυνηγάνε την πέμπτη θέση, για να «σβήσουν» την ποινή του ευρωπαϊκού αποκλεισμού τους. Βρίσκονται 5 πόντους πίσω από τον πέμπτο Άρη και 1 από τον έκτο Παναιτωλικό. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα για τον τίτλο και προσπαθούν να μειώσουν τη διαφορά των 7 βαθμών από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις στα ειδικά στοιχήματα για να σκοράρουν οποιαδήποτε στιγμή στο ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός ο Φεντερίκο Μακέντα και ο Κώστας Φορτούνης. Είναι οι δύο πρώτοι σκόρερ των «αιωνίων» αντιπάλων. Ο Μακέντα έχει πετύχει 6 γκολ στη Super League και 1 στο κύπελλο. Ο Φορτούνης έχει σημειώσει 10 γκολ στο πρωτάθλημα και 5 στο Europa League.

Ο Ακπόμ κυνηγάει το πρώτο γκολ μακριά από την Τούμπα

Ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ παίζει αύριο (19:00) στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό. Θα κυνηγήσει τη νίκη για να κάνει ένα ακόμα βήμα για τον τίτλο, τον οποίο θέλει να κατακτήσει αήττητος.

Ο Τσούμπα Ακπόμ θα προσπαθήσει να σκοράρει για πρώτη φορά εκτός Τούμπας. Έχει πετύχει 5 γκολ στη Super League, όλα σε εντός έδρας παιχνίδια του ΠΑΟΚ. Σκόραρε 2 φορές στο 4-0 επί του ΟΦΗ και από μία στις νίκες με 3-1 κόντρα στον Ολυμπιακό και με 2-1 κατά της Λάρισας και του Παναιτωλικού.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ιδιαίτερα ανταγωνιστική απόδοση στο ειδικό στοίχημα για να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή ο Τζούμπα Ακπόμ στον αγώνα Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ.

Τέσσερις φορές έχει ανοίξει το σκορ ο Γιουνές

Τη Δευτέρα, στις 19:00, ο Άρης υποδέχεται τον ουραγό Απόλλωνα. Θέλει να παραμείνει έως το τέλος του πρωταθλήματος στην πέμπτη θέση, η οποία υπό προϋποθέσεις οδηγεί στα κύπελλα Ευρώπης.

Ο Χαμζά Γιουνές είναι ο πρώτος σκόρερ του Άρη στο πρωτάθλημα με 6 γκολ. Συνήθως ανοίγει το σκορ στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Έχει πετύχει το πρώτο γκολ στα εντός έδρας ματς του Άρη με τον Παναθηναϊκό, τον Αστέρα Τρίπολης, τον Λεβαδειακό και τη Λάρισα. Σκόραρε και 2 φορές εκτός έδρας, στη νίκη του Άρη με 2-1 κατά του ΟΦΗ.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη απόδοση στο ειδικό στοίχημα για το πρώτο γκολ από τον Χαμζά Γιουνές στον αγώνα Άρης-Απόλλων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x